pneumatica de la baracuda

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
darkseth
utilizator constant
utilizator constant

pneumatica de la baracuda

Mesaj de darkseth » 10 Dec 2008, 09:00

Imi poate da cineva informatii despre barcile de la Baracuda,daca se merita sa fie achizitionate,...etc.

Musti
veteran
veteran

Mesaj de Musti » 12 Dec 2008, 21:29

Am de un an (aprox) una de 2,70. RY-BM270. Absolut decenta. Imbatabila la pret, materiale identice cu cele de la barcile Energo sau Allroundmarine.
La pretul asta are podina completa de aluminiu si chila gonflabila. Comoda, stabila. 3 compartimente + chila. Valva de evacuare a apei. Pompa de picior destul de eficienta. Vine in 2 genti mari cordura: una pt. barca, cealalta pt. podina, vasle, etc. Atentie, ca e grea si voluminoasa. O persoana nu reuseste sa o care prea usor cand e montata. Asamblarea e oarecum anevoiosa, pana potrivesti corect podina si lonjeroanele laterale, dar odata montata, e o placere. Podina rigida, alaturi de baloanele mari, iti ofera o stabilitate si un confort excelent. Pot pescui linistit din ea 2 persoane, chiar stand in picioare (si asta ti-o spune unul care are 1,85m si 125kg, care imparte uneori locul cu un amic mai pirpiriu - doar 100Kg).
Eu aveam de gand sa iau un Allroundmarine, dar una care ofera aceleasi dotari e mai scumpa cu peste 50%, fara a impresiona prin nimic altceva. Am riscat, avand in vedere brand-ul, dar nu regret. Energo, destul de bine cotata, e de fapt tot chinezeasca.
Cam asta-i. Daca doresti si alte amanunte, iti stau la dispozitie.

darkseth
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de darkseth » 13 Dec 2008, 08:27

Multumesc.Deja am cumparat una si sper sa nu regret alegerea facuta.As fi cumparat un Allroundmarine dar sa dau 3.200 minim mi se pare mult prea mult.
M-ar interesa ce motor ai pe ea (daca ai) , ca eu m-am gandit la un minkota endura 30.

dorupau
junior
junior

Mesaj de dorupau » 13 Dec 2008, 13:46

Barca este OK. Eu am de 2,4m. Pana acum am cam 20 de iesiri cu ea si nici o problema. Cand am luat-o am fost speriat de greutatea ei, dar intre timp m-am obisnuit :lol: Oricum la materialele din care e facuta asta este, nu cred ca gasesti mai usoara. Am pe ea un minn-kota endura 30 si acumulator de 75Ah. Forjat ma tine o zi.

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 14 Dec 2008, 18:27

dorupau scrie:..... Cand am luat-o am fost speriat de greutatea ei, dar intre timp m-am obisnuit :lol: ......
obisnuit pe draqu,
noroc cu mine,ca altfel.........aveai numai 3 iesiri :twisted: :lol:
deaia ma doare pe mine spatele acuma :wink:

Scrie răspuns