plasa minciog cauciucata

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

boje
veteran
veteran

plasa minciog cauciucata

Mesaj de boje » 17 Feb 2014, 15:29

Sa traiti,

Am un cap de minciog de la Maver. E foarte bun , rama usoara si tapana, insa plasa nu e ce-mi trebuie si as vrea sa o schimb cu una cauciucata. Se gaseste de cumparat pe undeva, adica doar plasa?

Multumesc,
"There Is a Battle Of Two Wolves Inside Us All.
One is evil, anger, jelousy, greed, resentment, lies, inferiority, ego.
The other is good, joy, peace, love, hope, humility, kindness, empathy, truth.
The wolf that wins? The one you feed! "

geppetto
veteran
veteran

Re: plasa minciog cauciucata

Mesaj de geppetto » 17 Feb 2014, 17:20

Cred că doar dacă găsești la aceleași dimensiuni un minciog cu plasă cauciucată și cu rama stricată. Capul de minciog cu plasă cauciucată o să fie oricum mai greu decât unul cu plasă normală.

stefanflorin
veteran
veteran

Mesaj de stefanflorin » 17 Feb 2014, 20:32

boje scrie:Sa traiti,

Am un cap de minciog de la Maver. E foarte bun , rama usoara si tapana, insa plasa nu e ce-mi trebuie si as vrea sa o schimb cu una cauciucata. Se gaseste de cumparat pe undeva, adica doar plasa?

Multumesc,

nu cred sa gasesti plasa separat, insa cu 30 de lei iti iei unu' cauciucat nou, si gata :D
Urasc atarnatorii!

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 17 Feb 2014, 20:37

30lei cauciucat?! unde?!!!
Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.

geppetto
veteran
veteran

Mesaj de geppetto » 17 Feb 2014, 21:26

Sunt mai scumpe de atât, cel puțin alea ceva mai bune. Eu am Preston Shallow Latex (care e mic dacă vrei să-l folosești la răpitori mai mari) și Korum Latex Barbel ăla mare care numai ușor nu e dar e suficient de mare pentru știucă. Nu-i recomandat să ridici peștele cu el ca și cu o lopată că riști să rupi filetul. Sunt foarte utile că nu agăți cârligele în ele. După ce folosești din astea cu plasă cauciucată te domnești și n-o să mai vrei din alea simple.

stefanflorin
veteran
veteran

Mesaj de stefanflorin » 17 Feb 2014, 21:35

geppetto scrie:Sunt mai scumpe de atât, cel puțin alea ceva mai bune. Eu am Preston Shallow Latex (care e mic dacă vrei să-l folosești la răpitori mai mari) și Korum Latex Barbel ăla mare care numai ușor nu e dar e suficient de mare pentru știucă. Nu-i recomandat să ridici peștele cu el ca și cu o lopată că riști să rupi filetul. Sunt foarte utile că nu agăți cârligele în ele. După ce folosești din astea cu plasă cauciucată te domnești și n-o să mai vrei din alea simple.
Ca scrie Preston pe el sau Baracuda, ambele sunt chinezesti...Preston face bete bune si atat, restul de produse sunt mediocre si vandute sub brandul lor scump. Ca si exemplu: anii trecuti vindeau mulineta PXR cu vreo 60-70 de lire, in timp ce "originalul" Viva Metalim era aprox 25 :lol:
Baracuda e 30 de lei, prestonul e "fitza".
Urasc atarnatorii!

geppetto
veteran
veteran

Mesaj de geppetto » 17 Feb 2014, 23:07

Cu mulinetele pxr fix asa a fost. Nu stiu daca sunt si capetele de minciog la fel, daca sunt clar cumperi de unde e mai ieftin. Astea pe care le-am luat eu sunt ok. Si betele tot in China le produc, exceptia posibil sa fie gama excel care pe mine m-a dezagit oricum. Productia e in China dar cred ca sunt multe produse facute in exclusivitate pentru Preston si Korum.

geppetto
veteran
veteran

Mesaj de geppetto » 17 Feb 2014, 23:15

M-am uitat acum pe site-ul astora de la barracuda la mincioguri, am si eu unul de-al lor si nu stiam. E diferenta mare de tot.

stefanflorin
veteran
veteran

Mesaj de stefanflorin » 17 Feb 2014, 23:20

geppetto scrie:Cu mulinetele pxr fix asa a fost. Nu stiu daca sunt si capetele de minciog la fel, daca sunt clar cumperi de unde e mai ieftin. Astea pe care le-am luat eu sunt ok. Si betele tot in China le produc, exceptia posibil sa fie gama excel care pe mine m-a dezagit oricum. Productia e in China dar cred ca sunt multe produse facute in exclusivitate pentru Preston si Korum.
Poate ca exagerez si eu, Preston e totusi un nume, dar nah, ca multe alte branduri gen Maver, Colmic, Drennan, etc, produc in China, e drept multe din produse exclusiv pt. ei. Beleaua e ca la multe dintre ele standardul de calitate e mult prea mic in raport cu numele si pretul. Ma indoiesc sa aiba fabrici proprii in China, asa cum are Okuma sau Daiwa ca si exemple.
Pfaiii....am deviat rau de tot de la intrebarea initiala :D
Deci raspuns final: nu se gasesc plase cauciucate separat :)
Urasc atarnatorii!

geppetto
veteran
veteran

Mesaj de geppetto » 17 Feb 2014, 23:29

Ar fi marfa daca s-ar gasi totusi. Macar sa facem noi un sistem de prindere mai solid decat asta cu filet. N-am deloc incredere in surubul ala. :lol:

Scrie răspuns