Pilkere
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Pilkere
Salutare!
Nu am pescuit decat o singura data cu asa ceva, am dat de vreo 10 ori si bineinteles nu am luat nimic.
A prins cineva dintre dvs.? Daca ati prins, ce model de pilker ati folosit si ce marime avea pestele prins.
Sper sa nu spuna toata lumea ca a luat avat, tocmai in momentul cand vorba unui clasic de pe forum il iei si cu limba de la pantof.
Multumesc!
Nu am pescuit decat o singura data cu asa ceva, am dat de vreo 10 ori si bineinteles nu am luat nimic.
A prins cineva dintre dvs.? Daca ati prins, ce model de pilker ati folosit si ce marime avea pestele prins.
Sper sa nu spuna toata lumea ca a luat avat, tocmai in momentul cand vorba unui clasic de pe forum il iei si cu limba de la pantof.
Multumesc!
Dumnezeu sigur iubeste prostii. Altfel nu ar fi creat atat de multi!
Multi prosti, putine gloante!
Multi prosti, putine gloante!
- storm fish
- veteran
eu folosesc cel mai des pe Dunare asemenea naluci.Sunt foarte bune atunci cand vrei sa lansezi la distante mari.Le folosec in special atunci cand se raceste apa.Mai folosec modele sub 20g pe lacuri de munte al pastrav.
Majoritate pestilor i-am luat pe cadere acolo unde-i apa adanca ,dar am luat si pe liniar.
Majoritate pestilor i-am luat pe cadere acolo unde-i apa adanca ,dar am luat si pe liniar.
la fiecare sedinta de pescuit invat cate ceva.....
-
- veteran
deci,
recuperare liniara si atat??
recuperare rapida??
recuperare continua sau si stopuri??
stopuri si jerkuieli??
sory pt intrebari,dar imi place aceasta naluca insa ma dispera ca nu am luat nimic la ea,fapt ce m-a facut sa o trec pe linia moarta,dar totusi as mai incerca cu ea poate.........
nu reusesc sa vad miscare la astfel de naluci
recuperare liniara si atat??
recuperare rapida??
recuperare continua sau si stopuri??
stopuri si jerkuieli??
sory pt intrebari,dar imi place aceasta naluca insa ma dispera ca nu am luat nimic la ea,fapt ce m-a facut sa o trec pe linia moarta,dar totusi as mai incerca cu ea poate.........
nu reusesc sa vad miscare la astfel de naluci

- johnnybravo
- Moderator