As vrea sa stiu cateva detalii/opinii de la cine a pescuit lanseta asta si o cunoaste, sa ii poata face un scurt review, gen calitati, defecte.
Phenix Bass Recon2 Spinning , indicativ blanc PHX_PHX-S723M
* lungime 7.2
* 3.5 gr – 14 gr
* line 6-12 lb
Multumesc !
Phenix Bass Recon 2
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
- crapmaniacul
- veteran
- crapmaniacul
- veteran
Re: Phenix Bass Recon 2
Nimeni, nimic ?
Astept parerile voastre in continuare despre lanseta. Multumesc.

- crapmaniacul
- veteran
Chiar niminea ?
Se poate face o comparatie intre Recon 2 si celelalte variante de la Phenix din gama middle, respectiv M1 sau Ultra MBX ?

Se poate face o comparatie intre Recon 2 si celelalte variante de la Phenix din gama middle, respectiv M1 sau Ultra MBX ?
Ultra MBX - middle?
comparatie se poate face intre orice, dar ca prim factor ia pretul si vezi cum e

comparatie se poate face intre orice, dar ca prim factor ia pretul si vezi cum e

- crapmaniacul
- veteran
La pret Reconul 2 e cam 75 dolari, M1 este 100 si ultra 130 dolari si peste toate astea sta tantos K2 la 240 dolari , ma refer acum doar la blancuri nemontate. La pret e usor de facut clasamentul si treaba asta e o informatie relevanta insa ar mai fi si altele ... MBX-ul mi l-a mai laudat cineva si cam stia ce spunea, insa am pus mana pe Recon si nu era rau deloc nici el ...Ghenadie scrie:Ultra MBX - middle?![]()
Tot cascand gura pe net la Phenixuri imi pica acum cu tronc ceva de la Airrus, zici ca scapi de dracu si dai de tac-su ... Mai cercetez si mai reconciliez opinii pana o sa trag linie si vad ce salata de boef o iesi ... S-auzim numai de bine !