Domnule Grecu s-a organizat luni o excursie la Cluj dupa 18.00 pe la Saulia si la Bota sa defint conceptul RACI. RACIUL este un bat smen semiprafuit din min. 2 bucati sau telescop (daca e telescp are 4 inele inclusiv Tipul), daca este din 2 bucati are 5 inele) pe care pui o ciga cu tambur de pastic si frana pe spate iar pe tambur sunt 42 m fir camu.
Tin sa precizez clopotelul montat azi vara pentru caras nu se poate da jos pt ca se ia cu tot cu inelul de varf.
Pflueger® Supreme
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
- veteran
Betele Evergreen nu sunt rele si sunt destul de specializate zic eu si cred ca mai zic asta si altii si la pretul cat fac iti dau satisfactie pentru pretul platit. Am facut multe calcule voiam un steez japonez de cast si dupa multe informari am observat ca anumite modele evergreen chiar sunt mai ieftine.
Eu merg pe principiul ca nici un autombil nu merita mai mult de 8000 eur dar un bat sa coste 500 eur mai merge cateodata asa la 2 ani luat.
Eu merg pe principiul ca nici un autombil nu merita mai mult de 8000 eur dar un bat sa coste 500 eur mai merge cateodata asa la 2 ani luat.
- semlecangheorghe
- veteran
On topic:sint mulinete cap de serie de la pflueger,carcasa de magneziu,deci foarte usoare.Sint silentioase si frina merge foarte bine.Despre anduranta inca nu pot sa spun nimic.Recent firma pflueger a fost preluata de sheakspeare,si pe ultimele model scrie sheakspeare cu litere mari si pflueger doar pe talpa,daca bine imi aduc aminte.Acest model exista intr-un magazin din Arad undeva la 450ron.Eu am un pflueger president care merge inca foarte bine ,dupa un an de folosinta.
Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.