Pflueger Patriarch

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
aditud
senior
senior

Mesaj de aditud » 31 Ian 2011, 15:29

OK. Am trecut ieri pe la Cabelas. Am incercat primele trei marimi de Patriarch. M-am uitat si la Supreme XT, marimile 1 si 3. In ceea ce priveste comparatia, chiar daca Sup. XT pare super-OK, Patriarch este cu o clasa peste (mai usoara, mai smooth, nu mai vorbesc de design).

Acum, ce nu mi-a placut la Patriarch: se vede axul prin fantele alea taiate-n tambur...daca-ti intra ceva pe acolo (si are pe unde, sunt 3-4mm in latime gaurile) in timp ce "muncesti" mulineta, chestii urate se pot inatmpla. Eu cred ca se merita ca designerii sa fi umplut fantele alea cu un plastic, ceva pe dinauntru...

Cel mai mic (5.6oz) mi s-a parut ciudat ca asezare si marime a manerului. N-am mai remarcat problema asta la marimea imediat urmatoare (6.3oz).

N-am remarcat joc in maner sau altceva. Drag smooth, cu clinchet placut dar nu comercial asa ca un clopotel (cum am vazut ca fac unii in zilele astea). Din cate ma pricep, se vede calitatea. Dar, voi cei care vi le-ati comandat deja, sa nu va asteptati sa fie ceva comparabil cu Steez, per total. Am tinut si eu o Steez in mana (la un BassProShop de langa Chicago) cam acum un an, si nu pot sa zic decat wow!!! Patriarch nu are asemenea fluiditate. La Stella nu m-am uitat. Parerea mea este ca daca esti dispus sa dai $700 pe o mulineta, trebuie ca macar sa-ti placa designul, fara suparare pentru fanii Shimano :D

ANDREI RIGA
veteran
veteran

Mesaj de ANDREI RIGA » 31 Ian 2011, 15:43

aditud scrie:OK. Am trecut ieri pe la Cabelas.
Ce frumos suna...Oare cum o fii? :?

kingofbeasts
veteran
veteran

Mesaj de kingofbeasts » 31 Ian 2011, 15:57

ANDREI RIGA scrie:
aditud scrie:OK. Am trecut ieri pe la Cabelas.
Ce frumos suna...Oare cum o fii? :?
ar fi nasol de tot sa putem spune asa ceva. ma gandesc numai la faptul ca pe multi dintre noi ar scrie mare "faliment " :lol:

on topic , singurul lucru care nu imi place la patriarh asa la prima vedere e faptul ca are acele perforatii pentru reducerea greutatii tamburului exagerat de mari.

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 31 Ian 2011, 22:15

Nevasta: - "Unde o fi derbedeul de barbatu-mio ca nu raspunde la telefon?!"
" - ....sigur o fi la Cabela's, noa stai sa vezi ce batuta ii dau numa sa vina acas'!!! " :oops: :oops: :oops: :oops:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

aditud
senior
senior

Mesaj de aditud » 31 Ian 2011, 22:53

Adelin scrie:Nevasta: - "Unde o fi derbedeul de barbatu-mio ca nu raspunde la telefon?!"
" - ....sigur o fi la Cabela's, noa stai sa vezi ce batuta ii dau numa sa vina acas'!!! " :oops: :oops: :oops: :oops:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Exista si imprejurari mai fericite, pe care trebuie sa le exploatam la maximum. Ca de exemplu:

Vineri: sotu' catre soata: Ce zici, nu mai mergem si noi duminica asta la biserica la P...., ca n-am mai fost de n saptamani?
Soata: Ah, nu stiu ce sa zic, parca as sta acasa sa mai fac aia, aia...
Sotu': OK, dar ma gandeam c-ar fi bine sa mergem, ca asa si asa...
Ea: Bine. Dar plecam mai de dimineata sa facem ceva cumparaturi la Whole Foods (e innebunita dupa mancare naturala, organica si lasa cateodata la casa cat nu ma-ndur eu sa dau pe-o mulineta super :( ).
Sotu': Sigur (acum stie c-a prins-o! Intepat, si acum drill!) Dar, dupa slujba de la biserica, stii ca daca iesim de pe autostrada si ne abatem 20min Vest, e Cabela's ala... Te rog eu, trecem putin si pe acolo?

Si uite asa am ajuns eu duminica pe la Cabela's din Wheeling WV. Pentru a doua oara de cand ne-am mutat inapoi in zona din Wisconsin. Numai ca, prima data cand am fost mi-am luat waders de neopren. Ieri am luat numai niste gume de 3/8" si niste jig-heads de 1/64oz. Pe cand ea, tricouri, fular, etc... Asa ca, tot am platit un pret ca m-am dus cu ea!
Din pacate, toate magazinele Cabela's (chiar si BassProShop, si GanderMountain) au si sectiuni de tzoale, jucarii, si alte prostii. Fi-meu n-a comentat, ca stia ca-i va iesi si lui ceva (si i-a iesit). Unde mai pui ca au exhibit de animale impaiate (de la viezuri si caprioare, pana le ursi, lei si elefanti). Plus acvariu cu walleye, bass (smallmouth si largemouth), crappie, crap, catfish, stiuca, muskie, etc. Plus un mic raulet interior cu o moara din-aia veche pe el, si-n rau au curcubei si fantanei. O placere numai sa te uiti...

crysst
veteran
veteran

Mesaj de crysst » 01 Feb 2011, 00:11

mda.....o placere.... :(

ANDREI RIGA
veteran
veteran

Mesaj de ANDREI RIGA » 01 Feb 2011, 06:12

aditud scrie:Numai ca, prima data cand am fost mi-am luat waders de neopren. Ieri am luat numai niste gume de 3/8" si niste jig-heads de 1/64oz. Pe cand ea, tricouri, fular, etc... Asa ca, tot am platit un pret ca m-am dus cu ea!
Din pacate, toate magazinele Cabela's (chiar si BassProShop, si GanderMountain) au si sectiuni de tzoale, jucarii, si alte prostii. Fi-meu n-a comentat, ca stia ca-i va iesi si lui ceva (si i-a iesit). Unde mai pui ca au exhibit de animale impaiate (de la viezuri si caprioare, pana le ursi, lei si elefanti). Plus acvariu cu walleye, bass (smallmouth si largemouth), crappie, crap, catfish, stiuca, muskie, etc. Plus un mic raulet interior cu o moara din-aia veche pe el, si-n rau au curcubei si fantanei. O placere numai sa te uiti...
Cineva sa-l impuste, va rog eu ! 8)

stefanflorin
veteran
veteran

Mesaj de stefanflorin » 01 Feb 2011, 12:47

ce sa mai, niste salbatici americanii astia :D sa vina la noi sa vada cainii cum misuna in natura, nu asea in captivitate, impaiati, totul artificial, monitorizat....fauna de pe strazile noastre este foarte dezvoltata....blabla :lol1:
Urasc atarnatorii!

sorinB
veteran
veteran

Mesaj de sorinB » 01 Feb 2011, 17:07

ANDREI RIGA scrie:
aditud scrie:Numai ca, prima data cand am fost mi-am luat waders de neopren. Ieri am luat numai niste gume de 3/8" si niste jig-heads de 1/64oz. Pe cand ea, tricouri, fular, etc... Asa ca, tot am platit un pret ca m-am dus cu ea!
Cineva sa-l impuste, va rog eu ! 8)
:lol: Nici eu n-am putut sa dorm azi-noapte... :lol:

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 01 Feb 2011, 22:43

Eu numar zilele, numar noptile.....stau si astept ....sa o strang la piept :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

http://www.youtube.com/watch?v=_c7BYBD-jRI
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

Scrie răspuns