Acum, ce nu mi-a placut la Patriarch: se vede axul prin fantele alea taiate-n tambur...daca-ti intra ceva pe acolo (si are pe unde, sunt 3-4mm in latime gaurile) in timp ce "muncesti" mulineta, chestii urate se pot inatmpla. Eu cred ca se merita ca designerii sa fi umplut fantele alea cu un plastic, ceva pe dinauntru...
Cel mai mic (5.6oz) mi s-a parut ciudat ca asezare si marime a manerului. N-am mai remarcat problema asta la marimea imediat urmatoare (6.3oz).
N-am remarcat joc in maner sau altceva. Drag smooth, cu clinchet placut dar nu comercial asa ca un clopotel (cum am vazut ca fac unii in zilele astea). Din cate ma pricep, se vede calitatea. Dar, voi cei care vi le-ati comandat deja, sa nu va asteptati sa fie ceva comparabil cu Steez, per total. Am tinut si eu o Steez in mana (la un BassProShop de langa Chicago) cam acum un an, si nu pot sa zic decat wow!!! Patriarch nu are asemenea fluiditate. La Stella nu m-am uitat. Parerea mea este ca daca esti dispus sa dai $700 pe o mulineta, trebuie ca macar sa-ti placa designul, fara suparare pentru fanii Shimano