Pezon&Michel
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
- veteran
Pezon&Michel
pescuie cineva cu asa ceva?pareri?
-
- utilizator constant
am eu una adusa in 78 din franta:am folosit-o la rapitor(stiuca) dar la o iesire in delta am resit sa scot si un crap de fro 3 kg cu ea:ce sa spun:este extraordinar de elastica(la o gluma bahica am indoit-o cerc complet) ,foarte usoara:de o bucata de timp cam someaza dar nu plec nici odata la pescuit fara ea din simplul motiv ca este prima mea lanseta si stii cum e :prima dragoste...
Pezon&Michel de astazi nu mai semana de loc cu ce era in 78.
E o firma care era sa dispara dar vad ca de vreo trei ani s-au trezit si au facut o gama destul de larga de lansete. Eu nu am, ca nu pot avea toate marcile, insa pretenul meu care are magazinul de pescuit e satisfacut de marfa. El incearca, cand iese la pescuit, cam tot ce are prin pravalie pentru rapitori, asa nu spune clientilor prostii.
E o firma care era sa dispara dar vad ca de vreo trei ani s-au trezit si au facut o gama destul de larga de lansete. Eu nu am, ca nu pot avea toate marcile, insa pretenul meu care are magazinul de pescuit e satisfacut de marfa. El incearca, cand iese la pescuit, cam tot ce are prin pravalie pentru rapitori, asa nu spune clientilor prostii.
-
- veteran