PESCUITUL STIUCII cu momeala naturala ... Ce sugestii aveti?

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

kuin tauti
veteran
veteran

Mesaj de kuin tauti » 21 Oct 2009, 09:18

eee... veziti de treaba ta ca mai mult sau mai putin toti sintem ipocriti... poate nu la capitolul asta dar tot sintem...

poi mare vrajeala nu e... , adica e cirligu in care agati momeala ( io prefer bibanu caci caras nu am la indemina) legat de o struna de cel putin 30 cm apoi pe fir un plumb mic si mai sus pe fir jeamadura... adica pluta mai mare... ( pe aici sint ieftine din polistiren :lol: ) si zvirli colo pe unde crezi ca shade cumatra... and ai give iu a hint... cind ti-o baga la fund ... :lol: sa nu intepi instant ci sa-i dai citeva secunde timp sa inghita

sau in unele locuri merge la fel de bine fix pe fund " tatal nostru " sau cum ii zice ... dar tot cu struna...

deci si pe aici lumea are " convinjeri " ... adica fix la fel cum ii aud pe unii ca nush ce naluca e ameizing ... cea mai cea... tot asa unii pe aici au convingerea ca cel mai des cumetrele mari se prind mai bine la naturale ...

numitorul comun la argumentul lor e ca pestii mari sint mai destepti si asadar mai prudenti deci nu se lasa asa usor pacaliti de naluci ( si ei recunosc ca iexista iexceptii :lol: )

asta ei chipurile au testato si la trena... ca cica daca tirii dupa tine citeva lansete cu naluci si una cu un Raksi cele mai mari si mai des vei prinde la Raksi... :lol:

teorii coane... teorii

kingofbeasts
veteran
veteran

Re: PESCUITUL STIUCII cu momeala naturala ... Ce sugestii av

Mesaj de kingofbeasts » 21 Oct 2009, 09:32

ndr scrie:Apelez la voi, deoarece am auzit fel de fel de pareri, cu privire la LANSETA potrivita pentru PESCUITUL STIUCII cu momeala naturala.

Voi ce ati recomanda?

:arrow: LANSETA: lungime + actiune.

Astept raspunsurile voastre! Va multumesc anticipat :)

FIR INTINS :)
sa nu uitam ca de aici am plecat.
joarda,joarda domne joarda, cum e joarda? :lol:

sorinel31
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de sorinel31 » 13 Dec 2009, 21:19

:D foarte interesante discutiile pe siteul asta. vine omu cu un topic, pune si el o intrebare nu da cu parul si in 5 pagini de rsp nimic interesant. io zic neamtule. sa te opresti mataluta pe la un magazin de specialitate si sa intrebi acolo. sau .uite ce am vz eu la cineva care practica stilu asta de pescuit. o bologneza la vreo 4 m. o pluta cam 20 gr. plumb pe masura un fir bun,iti recomand ,,suffix,,montura gasesti pe net o gramada de scheme....fir intins

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 13 Dec 2009, 21:34

Pe vremuri era un batran pe aici prin zona noastra care cumpara salam uscat,si taia felia de grosimea unui deget in forma de peste.Zicea ca aroma si mirosul salamului atrag stiuca.Adevarul ca a si prins stiuca frumoasa la asa ceva.Era misto sa-l vezi cum decupa salamul,ce ramanea manca cu rosii.Era bestial mosu :lol:

Neamtul
veteran
veteran

Mesaj de Neamtul » 14 Dec 2009, 12:40

sorinel31 scrie::D foarte interesante discutiile pe siteul asta. vine omu cu un topic, pune si el o intrebare nu da cu parul si in 5 pagini de rsp nimic interesant. io zic neamtule. sa te opresti mataluta pe la un magazin de specialitate si sa intrebi acolo. sau .uite ce am vz eu la cineva care practica stilu asta de pescuit. o bologneza la vreo 4 m. o pluta cam 20 gr. plumb pe masura un fir bun,iti recomand ,,suffix,,montura gasesti pe net o gramada de scheme....fir intins
De ce sa ma duc sa-mi cumpar bolo? :lol:
Ce sa fac cu aia la stiuca? :lol:
Cred ca stiu ce echipament se foloseste la acest stil.Nu eu am cerut sfaturi,nu eu am deschis subiectul.

Scrie răspuns