Pescuitul SOMNULUI - spinning VS stationar
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
O postare de acum un an si cevaNeamtul scrie: Sa vad eu ce ai face cu lanseta ta de spinning daca ti-ar intra un somn de 20-25kg pe un rau cum e muresul.Sa nu-mi spui ca l-ai scoate.![]()
Cel mai lung somn documentat a fi prins la artificiala pe EBRO - 2,46m !
Captura ii apartine unui francez, client al ^magicianului^ Claude Valette si a fost capturata cu un bat de 40-80gr, cu mulineta seria 4000 si fir 38Kg, la twister ! Drillul a durat mai mult de 30 min . Somnul nu a fost cintarit, Claude tinind mult mai mult sa elibereze in bune conditii MONSTRUL decit sa omologheze recorduri !
Poze la: http://www.webcarp.com/claudevalette/vi ... 3&lengua=f rances
Ne dorim si noua, macar la jumatate lungimea !
Fir intins si happy bubbles !
Diver
Diver
- CataZander
- utilizator constant
:)
lanseta daiwa powermesh 3m 50-100gr
mulineta shimano exage 4000FB
fir 0.30-0.35mm mono
...pe mures e in general suficient
mulineta shimano exage 4000FB
fir 0.30-0.35mm mono
...pe mures e in general suficient

- CataZander
- utilizator constant
...
Da la spinning e folosita cu oscilante grele in special dar si cu voblere,shaduri sau rotative...e de incredere 

exact asta vroiam sa subliniez si eu, f multi cumpara scule pt recorduri, ca au auzit sau vazut ca s-a prins somn de 20-30kg, dar asta ocazional, din an in pasti, si in conditii poate mai speciale, poate cu barca, poate la clonc, poate a stat o saptamana zi si noapte la peste cu 10 lanseta si a intrat unu de 20kg, in rest a luat doar de 5-6kg, si s-a dus vestea ca plin de somn de 20kg acolo, asa ca hai sa luam toti scule heavy, cu asta nu prea sunt de acord, cumparati scule pt capturi uzuale, practic la mine in asta sta placerea pecuitului, nu sa dau o luna la peste dupa o captura capitala, care e f posibil sa nu intre la lanseta mea, pe cand ma pot distra zilnic cu minim 1-2 pesti de dimensiuni medii....
NU POTI ALEGE SA IMBATRANESTI SAU NU;
DAR POTI ALEGE SA EVOLUEZI
DAR POTI ALEGE SA EVOLUEZI