Pescuit somn la clonc

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
alystef71
junior
junior

Pescuit somn la clonc

Mesaj de alystef71 » 22 Oct 2017, 12:34

Buna ziua tuturor ! As fi interesat sa stiu ce lungime se recomanda si ce actiune la o lanseta pt pescuit la somn din barca la clonc . Ca si mulineta o sa folosesc shimano ultegra 55oo xtb . Barca 2.70 cu oglinda pt motor . Astept parerile dvs . Multumesc anticipat !

stefanflorin
veteran
veteran

Re: Pescuit somn la clonc

Mesaj de stefanflorin » 22 Oct 2017, 21:44

cred ca poti folosi linistit o colmic calibra daca ai buget http://www.totalfishing.ro/lanseta-colm ... 55545.html
Urasc atarnatorii!

semlecangheorghe
veteran
veteran

Re: Pescuit somn la clonc

Mesaj de semlecangheorghe » 23 Oct 2017, 05:36

Una cat mai scurta.Gasesti pe sit-ul lui Zoran o oferta completa pentru pescuitul la clonc, intre care si lansete Zeck,Taffi, folosite cu succces de catre pescarii unde acest stil a luat amploare.
Taffi Tackle este o lanseta care are avantajul unui varf mai flexibil util mai ales cand somnii mananca fin, abia ciugulind momeala.Totusi este suficient de puternica incat sa penetreze la intepatura placa osoasa la somnii mari chiar folosind carlige groase .
Zeck , este in aparenta rigida , o contra cu o astfel de lanseta nu prea iarta nimic , dar in dril, surprinzator lucreaza frumos pe toata lungimea blankului si permite sa pui presiune pe peste oricat ar fi de mare.
Am pescuit persoanl cu lansetele astea si le recomand ca fiind potrivite pentru pescuitul la clonc si pentru pescuitul pe verticala in general, cu cicade grele, jiguri,etc..
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

Scrie răspuns