pescuit la twister

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Michael
Moderator
Moderator

pescuit la twister

Mesaj de Michael » 04 Aug 2004, 20:32

Va rog frumos,lamuriti-ma si pe mine.Am tot intalnit in discutiile despre shad-uri si twistere,cuvantul"CHARTREUSE".Este cumva o culoare?
Dintre silicoane,ce este mai prinzator la salau:Shad-ul sau Twisterul?La Twister ii tot spuneti "Grub"?Mersi!
Michael va recomanda Regulamentul forumului

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 04 Aug 2004, 20:54

chartreuse este o culoare, mai precis galben verzui
grub-ul din poza cu jean scurtu si calcanul este chartreuse

twisterul este denumirea din popor sa zicem a plasticelor moi
shad-ul are forma de pestisor, grub-ul are forma de vierme
desigur ca mai exista n combinatii de forme si cozi, codite vibratile, etc, dar nu cred ca au denumiri " consacrate ", altele decat cele date de producatorii lor

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 04 Aug 2004, 21:00

Multumesc pentru explicatii,sunt lamurit.

razvan
junior
junior

Mesaj de razvan » 05 Aug 2004, 00:01

http://yamamoto.baits.com/cgi-bin/order/909
Am cautat si am gasit... :wink:
Numai bine!!!

Wavedancer
veteran
veteran

Mesaj de Wavedancer » 05 Aug 2004, 09:36

N-ai nimerit rau! :lol: Gary Yamamoto este unul din numele mari ale pescuitului cu artificiale!
You can run, you can hide! But... you'll die tired!

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 06 Aug 2004, 06:01

Pacat ca piata romaneasca e slaba in oferte... :cry:

eugen
veteran
veteran

Mesaj de eugen » 31 Aug 2004, 11:17

nici n-am negat ca n-ar fi mai bune snaps-urile decat agrafele. iar faza cu "chestiunile de gust" e iarasi adevarata.

ii faceam o trimitere scurta la pescuit lui paul pentru ca are o multime de intrebari care se tot repeta, in special alea legate de plastice. degeaba te informezi daca lasi lucrurile la nivelul teoretic. din ce scrie, mi-e clar ca el isi tine in trusa nalucile alea noi pe care si le-a cumparat.

in alta ordine de idei, doi baieti de pe forum sunt acum in zona ta, wave. adica costica si trombonezu. ieri la telefon ziceau ca vor incerca sa mearga noaptea asta pe razelm. asa ca ai ocazia sa umilesti pe cineva, ca tot ziceai ca ti-ar placea. lolz.

respect!

paul
Moderator
Moderator

Mesaj de paul » 31 Aug 2004, 11:26

eugen scrie:degeaba te informezi daca lasi lucrurile la nivelul teoretic. din ce scrie, mi-e clar ca el isi tine in trusa nalucile alea noi pe care si le-a cumparat.
Pai, avand in vedere ca este primul an cand dau cu asa ceva (ma refer la twistere si voblere) intai ma informez teoretic. Si fi sigur ca daca as fi in vacanta sau concediu, altfel ar sta situatia. Si oricum, acasa nu prea am unde "manevra" lanseta cu twisterul. Ceva am mai incercat eu in cada si pe hol :) (recuperari) dar nu are acelasi farmec. Oricum, faptul ca stau pe acest forum, imi mai "atenueaza" din dorul de pescuit.
Nu stiu daca la voi este la fel, dar la mine asa e. Ca sa fac o comparatie, este ca si cand as intra intr-un magazin de pescuit si nu m-as uita in vitrina sau pe rafturi, chiar daca nu as fi interesat sa cumpar. Nu cred ca as putea sa trec pe-acolo fara sa "casc" putin gura.:)
Voi?

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 31 Aug 2004, 11:27

dragilor, discutia s-a mutat pe alt topic in discutii generale, va rog nu mai insistati aici

eugen
veteran
veteran

Mesaj de eugen » 31 Aug 2004, 11:37

sterge tu te rog replicile, oricum nu e nimic constructiv in discutia asta.

Scrie răspuns