pescuit la twister
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
pescuit la twister
Va rog frumos,lamuriti-ma si pe mine.Am tot intalnit in discutiile despre shad-uri si twistere,cuvantul"CHARTREUSE".Este cumva o culoare?
Dintre silicoane,ce este mai prinzator la salau:Shad-ul sau Twisterul?La Twister ii tot spuneti "Grub"?Mersi!
Dintre silicoane,ce este mai prinzator la salau:Shad-ul sau Twisterul?La Twister ii tot spuneti "Grub"?Mersi!
Michael va recomanda Regulamentul forumului
chartreuse este o culoare, mai precis galben verzui
grub-ul din poza cu jean scurtu si calcanul este chartreuse
twisterul este denumirea din popor sa zicem a plasticelor moi
shad-ul are forma de pestisor, grub-ul are forma de vierme
desigur ca mai exista n combinatii de forme si cozi, codite vibratile, etc, dar nu cred ca au denumiri " consacrate ", altele decat cele date de producatorii lor
grub-ul din poza cu jean scurtu si calcanul este chartreuse
twisterul este denumirea din popor sa zicem a plasticelor moi
shad-ul are forma de pestisor, grub-ul are forma de vierme
desigur ca mai exista n combinatii de forme si cozi, codite vibratile, etc, dar nu cred ca au denumiri " consacrate ", altele decat cele date de producatorii lor
- Wavedancer
- veteran
nici n-am negat ca n-ar fi mai bune snaps-urile decat agrafele. iar faza cu "chestiunile de gust" e iarasi adevarata.
ii faceam o trimitere scurta la pescuit lui paul pentru ca are o multime de intrebari care se tot repeta, in special alea legate de plastice. degeaba te informezi daca lasi lucrurile la nivelul teoretic. din ce scrie, mi-e clar ca el isi tine in trusa nalucile alea noi pe care si le-a cumparat.
in alta ordine de idei, doi baieti de pe forum sunt acum in zona ta, wave. adica costica si trombonezu. ieri la telefon ziceau ca vor incerca sa mearga noaptea asta pe razelm. asa ca ai ocazia sa umilesti pe cineva, ca tot ziceai ca ti-ar placea. lolz.
respect!
ii faceam o trimitere scurta la pescuit lui paul pentru ca are o multime de intrebari care se tot repeta, in special alea legate de plastice. degeaba te informezi daca lasi lucrurile la nivelul teoretic. din ce scrie, mi-e clar ca el isi tine in trusa nalucile alea noi pe care si le-a cumparat.
in alta ordine de idei, doi baieti de pe forum sunt acum in zona ta, wave. adica costica si trombonezu. ieri la telefon ziceau ca vor incerca sa mearga noaptea asta pe razelm. asa ca ai ocazia sa umilesti pe cineva, ca tot ziceai ca ti-ar placea. lolz.
respect!
Pai, avand in vedere ca este primul an cand dau cu asa ceva (ma refer la twistere si voblere) intai ma informez teoretic. Si fi sigur ca daca as fi in vacanta sau concediu, altfel ar sta situatia. Si oricum, acasa nu prea am unde "manevra" lanseta cu twisterul. Ceva am mai incercat eu in cada si pe holeugen scrie:degeaba te informezi daca lasi lucrurile la nivelul teoretic. din ce scrie, mi-e clar ca el isi tine in trusa nalucile alea noi pe care si le-a cumparat.

Nu stiu daca la voi este la fel, dar la mine asa e. Ca sa fac o comparatie, este ca si cand as intra intr-un magazin de pescuit si nu m-as uita in vitrina sau pe rafturi, chiar daca nu as fi interesat sa cumpar. Nu cred ca as putea sa trec pe-acolo fara sa "casc" putin gura.

Voi?