pescuit din bellyboat
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
pescuit din bellyboat
Am mai avut o tentativa prin 2012 dar mi-aduc aminte că l-am vândut înainte să apuc sa mă dau cu el.Acum din cauza că e aproape imposibil sa mai pescuiești de pe mal cum o făceam odată(proprietari de Olt)mă bate gândul din nou la un bellyboat.Nu vreau sa fie unul f.greu,dar care sa ofere siguranță și pe curs dar si pe baraje in eventualitatea că mă aventurez si pe acolo.Cred că ideal ar fi sa aibă și vasle.Buget pe la 300-400 euro.Astept păreri de la cei care folosesc așa ceva și cât de mulțumiți sunt(sau nu)de genul asta de pescuit.
Re: pescuit din bellyboat
toată lumea din barca?nu mai pescuiește nimeni din bellyboat?

- johnnybravo
- Moderator
eh, sunt dar nu mai sunt activi aici.
Eu am cautat ceva mic pt portabilitate, am ales o barca de 2m usoara dar n-am apucat sa o testez inca
Eu am cautat ceva mic pt portabilitate, am ales o barca de 2m usoara dar n-am apucat sa o testez inca

Daca apuc sa mă uit la barca după aia incep alte probleme:motor & sonar.Bellyboat zic că e mult mai silențios dar are și el neajunsurile lui pe o apa curgătoare când ești doar unul.Trebuie sa te întorci și la mașină și nu o poți face decât pe jos cu el în spinare sau la vâsle dacă are așa cv și curentul apei îți permite.Daca alegi unul cu vâsle asta deja e destul de greu,sare de 17kg.Cam incomod sa umbli cu el spate distanțe mari.Sunt modele cu motor dar atunci mai bine ma uit direct la barca și gata.Pe baraj e ok,teoretic poți ieși unde ai intrat,desi și acolo e curent,dar sunt convins că vor fi mult prea puține partide în zona aia că sa iau bellyboat doar pentru așa cv.Am așa o bănuială că va rămâne la stadiul de intenție și anul asta

- johnnybravo
- Moderator
ia legatura cu SVF, are unul de ani buni si poate sa iti spuna mai multe
)
echipamente-si-accesorii-f4/float-tube-t20375-s60.html

la aia făceam referire la inceputul topicului.johnnybravo scrie: ↑09 Apr 2024, 11:43ia legatura cu SVF, are unul de ani buni si poate sa iti spuna mai multe)

-
- veteran
Sal. Am avut bb, apoi caiac gonflabil, acu am caiac normal plastic...iti recomand!!
Mi-a salvat pielea de multe ori plasticul. Te poti ancora fara probleme in curent.
Dc vrei mai multe info, spune...
Mi-a salvat pielea de multe ori plasticul. Te poti ancora fara probleme in curent.
- johnnybravo
- Moderator
@SVF, da, am sarit precizarea ta, n-am stiut ca l-ai vandut fara testare 
Sunt vreo doi din Valcea care pescuiesc din bellyboat pe lacuri si balti, daca vrei iti dau linkuri catre profilele lor de fb, altfel, iti recomand sa citesti recenzii pe amazon, cabelas si alte site-uri similare cand te decizi la ceva model.

Sunt vreo doi din Valcea care pescuiesc din bellyboat pe lacuri si balti, daca vrei iti dau linkuri catre profilele lor de fb, altfel, iti recomand sa citesti recenzii pe amazon, cabelas si alte site-uri similare cand te decizi la ceva model.
azi după amiază m-am uitat și la așa cv.Te anunț cum iau o decizie.Ms.RaduDaniel scrie: ↑09 Apr 2024, 18:25Sal. Am avut bb, apoi caiac gonflabil, acu am caiac normal plastic...iti recomand!!

- johnnybravo
- Moderator
poti detalia ce probleme ai avut pescuind din belly boat? Din caiac ma gandesc ca e mai usor sa te rastorni...