Float-tube
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Re: Float-tube
Al meu doar ieri l-a expediat prietenul meu si va face o luna,o luna juma
Mi-am facut prost calculele.Mi-as.....

A venit...in sfarsit
.Pare totul ok mai putin pompa care e una de jucarie.A venit si cu vasle,dar cred ca voi lua si o pereche de labe.Acum vedem daca-l mai folosesc sau il pun pe taraba 

SVF scrie:A venit...in sfarsit.Pare totul ok mai putin pompa care e una de jucarie.A venit si cu vasle,dar cred ca voi lua si o pereche de labe.Acum vedem daca-l mai folosesc sau il pun pe taraba
pai trebuie folosit si banuiesc ca e mult mult mai OK cu labe, vaslele doar te vor incomoda. asteptam poze cu pestii scosi din el ...
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...
- Catalin M.
- utilizator constant
Cand imi mai uitam pompa, eu il umflam pe al meu, fara nicio problema cu gura. Depinde cum stai cu plamaniiSVF scrie:...Pare totul ok mai putin pompa care e una de jucarie...

Neaparat ia-ti labe. Esti mult mai silentios cu ele.SVF scrie:....A venit si cu vasle,dar cred ca voi lua si o pereche de labe...
@ Ilie
...sa-l folosesti sanatos si cu folos !
...sunt curios de primele impresii dupa ce-l scoti pe apa.
Fir intins !...tuturor.
...sa-l folosesti sanatos si cu folos !
...sunt curios de primele impresii dupa ce-l scoti pe apa.
Fir intins !...tuturor.

anem scrie:SVF scrie:A venit...in sfarsit.Pare totul ok mai putin pompa care e una de jucarie.A venit si cu vasle,dar cred ca voi lua si o pereche de labe.Acum vedem daca-l mai folosesc sau il pun pe taraba
pai trebuie folosit si banuiesc ca e mult mult mai OK cu labe, vaslele doar te vor incomoda. asteptam poze cu pestii scosi din el ...
Emile,odata cu float tube-ul meu,a mai venit inca un pachet pentru altcineva...normal ca nu m-am uitat ce era acolo.La mine erau mai multe printre care si vaslele si pompa aia.Cand l-am sunat pe prietenul meu sa-i zic ca au ajuns coletele,imi zice ca in celalat e o barca mai mica ptr.cineva si a pus la mine pompitza si vaslele

Radule, mersi si tie de urari ca si lui Emil dealtfel si fire intinse si voua.

Cataline,daca il voi tine sigur voi lua si labele

Salut! Apropo de umflat eu folosesc plamanii, nu e asa greu cum cred altii. Chiar azi m-am uitat pe youtube dupa un motor electric si am vazut mai multe postari. Cred ca la anu bag si un motor electric pe el sa-l mai tunez putin!
Am incercat,asa de proba...greu frate cu suflatul 

Poate bagam o iesire mai multi cu bellyboatele noastre intr-o zi sa inebunim dusmanii!!SVF scrie:Am incercat,asa de proba...greu frate cu suflatul