Float-tube

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
lupishor
utilizator constant
utilizator constant

Re: Float-tube

Mesaj de lupishor » 26 Iun 2012, 18:51

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 30 Iun 2012, 17:34

Al meu doar ieri l-a expediat prietenul meu si va face o luna,o luna juma :wallbash: Mi-am facut prost calculele.Mi-as.....

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 08 Aug 2012, 17:35

A venit...in sfarsit :D .Pare totul ok mai putin pompa care e una de jucarie.A venit si cu vasle,dar cred ca voi lua si o pereche de labe.Acum vedem daca-l mai folosesc sau il pun pe taraba :lol:

anem
veteran
veteran

Mesaj de anem » 10 Aug 2012, 13:01

SVF scrie:A venit...in sfarsit :D .Pare totul ok mai putin pompa care e una de jucarie.A venit si cu vasle,dar cred ca voi lua si o pereche de labe.Acum vedem daca-l mai folosesc sau il pun pe taraba :lol:

pai trebuie folosit si banuiesc ca e mult mult mai OK cu labe, vaslele doar te vor incomoda. asteptam poze cu pestii scosi din el ...
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...

Catalin M.
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Catalin M. » 10 Aug 2012, 13:37

SVF scrie:...Pare totul ok mai putin pompa care e una de jucarie...
Cand imi mai uitam pompa, eu il umflam pe al meu, fara nicio problema cu gura. Depinde cum stai cu plamanii :lol: :lol:
SVF scrie:....A venit si cu vasle,dar cred ca voi lua si o pereche de labe...
Neaparat ia-ti labe. Esti mult mai silentios cu ele.

old_radu
veteran
veteran

Mesaj de old_radu » 10 Aug 2012, 14:01

@ Ilie

...sa-l folosesti sanatos si cu folos !
...sunt curios de primele impresii dupa ce-l scoti pe apa.

Fir intins !...tuturor. :wink:

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 10 Aug 2012, 16:01

anem scrie:
SVF scrie:A venit...in sfarsit :D .Pare totul ok mai putin pompa care e una de jucarie.A venit si cu vasle,dar cred ca voi lua si o pereche de labe.Acum vedem daca-l mai folosesc sau il pun pe taraba :lol:

pai trebuie folosit si banuiesc ca e mult mult mai OK cu labe, vaslele doar te vor incomoda. asteptam poze cu pestii scosi din el ...

Emile,odata cu float tube-ul meu,a mai venit inca un pachet pentru altcineva...normal ca nu m-am uitat ce era acolo.La mine erau mai multe printre care si vaslele si pompa aia.Cand l-am sunat pe prietenul meu sa-i zic ca au ajuns coletele,imi zice ca in celalat e o barca mai mica ptr.cineva si a pus la mine pompitza si vaslele :lol: :lol: :lol: Eu chiar ma miram ce naiba o fi cu ele ca Togiak-ul nu avea asa ceva in meniu :lol: :lol: Oricum tare faza,acum am lamurit-o si e mai bine asa..Pot zice ca arata bine de pe dusumeaua camerei,nu stiu cum va fi in apa :) Curand nu-l ud,de fapt cred ca anu'asta in nici un caz,pestii vor trebui sa mai astepte...
Radule, mersi si tie de urari ca si lui Emil dealtfel si fire intinse si voua. :wink:
Cataline,daca il voi tine sigur voi lua si labele :wink:

lupishor
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de lupishor » 10 Aug 2012, 19:11

Salut! Apropo de umflat eu folosesc plamanii, nu e asa greu cum cred altii. Chiar azi m-am uitat pe youtube dupa un motor electric si am vazut mai multe postari. Cred ca la anu bag si un motor electric pe el sa-l mai tunez putin!

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 10 Aug 2012, 20:16

Am incercat,asa de proba...greu frate cu suflatul :lol:

lupishor
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de lupishor » 11 Aug 2012, 18:10

SVF scrie:Am incercat,asa de proba...greu frate cu suflatul :lol:
Poate bagam o iesire mai multi cu bellyboatele noastre intr-o zi sa inebunim dusmanii!!

Scrie răspuns