Penar pentru gume

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
dumi_id
veteran
veteran

Penar pentru gume

Mesaj de dumi_id » 19 Noi 2012, 16:53

Salut, ma intereseaza de unde si ce model de penar pentru naluci soft aveti. Caut si eu unul si nu am gasit. Am vazut ceva la Team Dragon dar nu este pe stoc. Am nevoie de ceva cu plicuri de pastic inauntru, cu zip-lock, 12-15cm lungime.

stefanflorin
veteran
veteran

Re: Penar pentru gume

Mesaj de stefanflorin » 19 Noi 2012, 19:34

Urasc atarnatorii!

theoneghost
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de theoneghost » 02 Dec 2012, 18:28

stefanflorin scrie:arunca un uoki aici: http://www.xxx.ro/truse--genti- ... 210mm.html

am incercat eu organizarea in astfel de geanta si nu prea am fost multumit de ea:

-spatiul se reduce fata de depozitarea in cutii,nu le poti amesteca in acelasi pachet(eu am avut pungi cu 2 buzunare)
-nu poti refolosi plicul decat cu acelasi tip de naluca si culoare..uleiul ala e greu de curatat si nu iti recomand detergenti iar alte marci de shaduri se pot intari sau colora
-geanta in sine e greu de transportat cand pescuiesti de pe mal(trebuie bagata in altceva si e destul de voluminoasa)
-nu este prea incapatoare..si nici nu poti cumpara buzunare suplimentare(abia gasesti geanta in sine)

teoretic o poti folosi pt shadurile impregnate(yum,sakura,berkley etc) pe care nu le poti pune in cutie normala deoarece se "sterge" in timp mirosul sau le impregneaza pe celelalte

cred ca te vei descurca mai bine cu cutii normale,iar pe cele speciale sa le pastrezi in plicul lor

fir intins
-One often meets his destiny on the road he takes to avoid it-

dumi_id
veteran
veteran

Mesaj de dumi_id » 03 Dec 2012, 00:04

Pana la urma m-am ales cu un penar, nu avea plicuri dar intra de minune cele in care vin shadurile. Astfel mi-am limitat trusa dupa cum imi doream:
Imagine

tanase_cornel
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de tanase_cornel » 11 Dec 2012, 20:58

Daca mai gasesti pe undeva in stoc, poti folosi aceasta geanta: http://www.bibanu.ro/bagajerie/borsete/ ... e-pvc.html
Eu o folosesc de vreo trei ani si sunt foarte multumit. Gumele folosite le tin in cutii, iar dublurile se pastreaza ca noi in geanta. Daca le-as tine pe toate in cutii, chiar daca nu le-as folosi, soarele si praful le-ar degrada.
Fir intins!

Scrie răspuns