pastrare silicoane

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

adrian25
senior
senior

pastrare silicoane

Mesaj de adrian25 » 01 Iul 2010, 19:55

salutare, nu stiu daca se practica sau nu, dar eu cand cumpar twistere sau alte acareturi moi, le scot din punga originala si le pun ca pe sardine in trusa, problema e ca dupa ceva timp se cam intaresc, nu mai sunt asa lucioase si elastice ca la inceput, exista in afara de fierbere pe care nu prea o agreez vre-o solutie, ulei ceva in care sa le pot scufunda sa fie ca abia scoase din punga? am observat ca in ambalajul original, oricat de mult ar sta, isi pastreaza acel strat uleios, putin lipicios, se poate compensa sau inlocui cu ceva acea solutie "originala" care sa le mentina moi? ati incercat careva sa le tineti in "zeama" de la gulp alive? m-as risca la un borcan de gulp doar pt acea zeama, sa le fac o baie la ale mele si sa le mut apoi in pungi din alea cu inchidere rapida. merita? sau alte solutii?
NU POTI ALEGE SA IMBATRANESTI SAU NU;
DAR POTI ALEGE SA EVOLUEZI

Ionut the carp
veteran
veteran

Mesaj de Ionut the carp » 01 Iul 2010, 20:11

am incercat cu zeama gulp dar iti muta frate nasuuu... poti sa arunci trusa aia :) cele mai bune rezultate de 'pastrare' le'am avut cu un atractant lunker city gel :)

Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 01 Iul 2010, 20:59

Ionut the carp scrie: ..... dar iti muta frate nasuuu...
Atat !!!!!! Ce vrei mai mult ?! Sa puta toate.... nu ?! :wink:
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...

nightfishing01
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de nightfishing01 » 01 Iul 2010, 21:03

incearca casolete de plastic cu garnitura si inchidere ermetica ce solutie pui in ea tu alegi, eu pun sensas

Ionut the carp
veteran
veteran

Mesaj de Ionut the carp » 01 Iul 2010, 21:11

@nemernic

sa puta sa puta... dar cutiile oricat am vrea nu sunt etanse... si dupa te intrebi de ce te zvarle nevasta sa dormi cu cainele in cotet :) daca le ti in pungile lor e alta treaba ca mireasma imbietoare nu se raspandeste decat atunci cand le deschizi

p.s. NOU! ACUM UN MIROS PUTERNIC DE YLANG YLANG sau AROMA TERAPHY! cu 25% mai mult :lol: :lol:

nightfishing01
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de nightfishing01 » 01 Iul 2010, 21:24

astia cica au taiat 25 la suta tu pui :shock: :D

Ionut the carp
veteran
veteran

Mesaj de Ionut the carp » 01 Iul 2010, 21:32

nightfishing01 scrie:astia cica au taiat 25 la suta tu pui :shock: :D
in caz ca nu ai observat subtila ironie a mirosului de 'ylang ylang' :lol: ne iau 25% din ce trebe si ne dau 25% parfum de kkt.... sa ne obisnuim cu mirosul ca va fi si mai rau :evil:

adrian25
senior
senior

Mesaj de adrian25 » 01 Iul 2010, 21:47

buna treaba cu ylang-ylang :D , intrucat cutia nu e etansa, nu prea m-as risca cu ceva aroma de mortaciune, ma gandeam sa le bag intr-o punga cu clips, sa torn solutia magica, apoi din nou in trusa , problema e compotul, de unde il iau? lunker city gel cine il face? sau cum se gaseste de cumparat?
NU POTI ALEGE SA IMBATRANESTI SAU NU;
DAR POTI ALEGE SA EVOLUEZI

Ionut the carp
veteran
veteran

Mesaj de Ionut the carp » 01 Iul 2010, 23:43

eu mi l'am adus din state (la ora actuala se poate aduce relativ usor e in jur de 40lei si pe langa faptul asta are si ceva efect asupra pestelui, din atacuri finute si maraite am obtinut atacuri mai hotarate) si atunci era la reducere 4$... in plus mascheaza 'scent-urile' de la tutun(principalul motiv de achizitie), zeama de cuc samd :)

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 02 Iul 2010, 06:14

Mie nu mi s-a parut ca gulp alive ar mirosi dezgustator.Pe linga ultrabite,miroase chiar ca un ...aftershave. :lol: Totusi, am vrut sa intreb ,sint mai multe arome?Ca eu am cutia de vreo 2 ani..
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

Scrie răspuns