Pareri si sfaturi
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
arapaima, eu te cred..poate le-ati facut cum trebuie..Habar nu am, dar crede-ma astea nu sunt facute cum trebuie..Peretele blankului este subtire si nu rezista la presiunea exercitata de capatul blaktorului. Banuiesc ca problema de aici vine...La feedere peretele este mult mai gros..si rezista. Un batu UL cu blank finut...nu este compatibil cu blektorizarea..parerea mea. Si teoria ca e pentru gramaj mic si pesti mici nu sta in picoare...ca nu stii cand iti intra , chiar si un biban de juma de kil...care e un luptator inversunat fata de talia mica. Sau , cand umblii pe coclauri sa fii atent non stop sa nu lovesti varfuri de crengi...ca se rupe...Nu merita. Daca era fara blektor...Sigur imi luam si eu...La banii aia este foarte ok...dealtfel. 

- CataZander
- utilizator constant
Re: Pareri si sfaturi
Varianata de lungime ar fi 2.40 iar conditiile la care m-am gandit sa o folosesc ar fi la biban si clean.arapaima scrie:Andrei, intrebarea ta este destul de neclara, din moment ce te referi la toata seria de lansete Perch Blade. Mulineta cu care s-ar echipa mai bine varianta de 1.80 probabil ca nu ar fi aceiasi cu mulineta care echilibreaza lanseta de 2.40.Andrei_ scrie:Va salut,
As vrea sa va dati cu parerea despre: http://www.energofish.ro/product.php/La ... lade/5139/.
Ce parere aveti despre aceasta lanseta ???
Cu ce mulineta s-ar potrivi sau mai bine zis cu ce mulineta s-ar echipa mai bine.
Astept parerile, sugestiile si sfaturile voastre.
Va multumesc.
Cred ca ar fi mai bine sa te referi la una din variantele de lungime si mai ales ar fi ideal sa spui in ce conditii o vei folosi.
Seria asta de lansete se adreseaza strict prezentarilor de finete, la biban, cu jiguri de cateva grame. Daca nu ai mai folosit o lanseta blektorizata o sa ti se para ciudat la inceput.
De cele mai multe ori, ai sa observi ca raspunsurile pescarilor in legatura cu intrebarile tale, nu o sa fie strict la subiect. Si mai ales parerile sunt facute dupa experienta prietenilor sau cunostintelor care au avut lanseta aia, nicidecum nu sunt personale.
Fir intins
Iti multumesc pentru sugestile si raspunsurile tale.
respect.