pareri si sfaturi despre lanseta

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

grey-wolf
veteran
veteran

pareri si sfaturi despre lanseta

Mesaj de grey-wolf » 18 Oct 2010, 19:44

http://www.monstru.ro/lansete-dam/102-l ... 1-56g.html

vreau sa achizitionez aceasta lanseta. as dori parera voastra . vreau sa o folosesc pentru stiuca eventual somn cu slidere sau alte naluci care se incadreaza in limitele de greutate . ce parere aveti ? mentionez ca sliderele nu sunt punctul meu forte (chear nu am habar de ele pot zice )dar am io chef sa incerc ceva nou . parca sunt satul de oscilante si rotative. astept ceva pareri si recomandari de la voi .

Musti
veteran
veteran

Mesaj de Musti » 18 Oct 2010, 22:37

Daca tot ai chef sa incerci ceva nou si, concomitent sa te apuci de slidere (jerkbait-uri), ia-ti o lanseta de baitcasting. Pt. greutatile alea merg bine... Sa vezi atunci noutati... :D
Astept vremurile cand ne vom lauda cu pestii eliberati, nu cu cei prinsi...

grey-wolf
veteran
veteran

Mesaj de grey-wolf » 18 Oct 2010, 22:45

sa sti ca asta studiam acuma si am gasit un combo interesant tot de la dam . dar nu am avut ocazia inca sa incerc asa ceva si nu stiu cum imi vine pe mina . am ceva dubii despre cum ma voi adapta la ceva atit de diferit . daca nu imi place ? trebuie sa vad cine are prin sibiu si e dispus sa imi dea da incerc . pina atunci ramin la astea normale :lol:

Jonin
veteran
veteran

Mesaj de Jonin » 18 Oct 2010, 23:13

Pare grozava lanseta, poate putin scurta.
Pe mine ma intereseaza mulinetele lor, cel putin alea vechi de acum 30 de ani,erau grozave.
A cumparat cineva mulinete DAM?
Dumnezeu sigur iubeste prostii. Altfel nu ar fi creat atat de multi!

Multi prosti, putine gloante!

grey-wolf
veteran
veteran

Mesaj de grey-wolf » 18 Oct 2010, 23:22

nu cred ca e scurta o folosesc in special din barca . mulineta de la dam am comandat eu si astept sa vina.... sa vina.... si astept. cind vine o sa postez si despre ea in topicul dedicat DAM. este cineva care foloseste aceasta lanseta? sau alt ceva din gama calyber? astept o parere si de la cei care o au sau au utilizat-o .

kingofbeasts
veteran
veteran

Mesaj de kingofbeasts » 18 Oct 2010, 23:52

Jonin scrie:Pare grozava lanseta, poate putin scurta.
Pe mine ma intereseaza mulinetele lor, cel putin alea vechi de acum 30 de ani,erau grozave.
A cumparat cineva mulinete DAM?
am eu mai multe modele si una e pe drum . sunt la fel de bune cum erau si cu 30 ani in urma. bine, vorbesc de gamele superioare. eu din noile generatii am urmatoarele :Quick Dura Clasic, Quick Super, Quick SLR Spin si Quick 2000 FD plus o Quick M2 pe care o astept sa vina.
ce anume vrei sa sti ?

kingofbeasts
veteran
veteran

Mesaj de kingofbeasts » 19 Oct 2010, 00:07

batul are reviewuri bune pe dicolo in reviste si forumuri raportat la calitate si pret. bine, ma refer la gama calyber in general. vad ca si la noi mai e un utilizator de calyber. incearca sa-l contactezi pe mp. uite aici ultimul post de pe pagina:
http://www.rapitori.ro/forum/viewtopic. ... x&start=20

kingofbeasts
veteran
veteran

Mesaj de kingofbeasts » 19 Oct 2010, 00:51

si inca cineva are exact batul pe care il vrei (pescarul mitica):
http://www.rapitori.ro/forum/viewtopic. ... x&start=10

ANDREI RIGA
veteran
veteran

Mesaj de ANDREI RIGA » 19 Oct 2010, 09:38

Jonin scrie:Pare grozava lanseta, poate putin scurta.
Pai daca vrei jerking (ca ptr slidere) e mai nimerita lanseta mai scurta! Eu unul mi-as fii dorit o lanseta cu puterea asta si cu actiunea cel putin declarata a acestui batz(ptr ca doar am citit despre ea) , dar cu o lungime de 1.80-2.10 si bineinteles de spinning :D Oricum cred ca saptamana asta imi comand si eu batzul asta de la Monstru. daca mai vrea cineva din Bucuresti sa comande ceva de acolo ca sa impartim transportul, dati-mi un mesaj pe privat.

kingofbeasts
veteran
veteran

Mesaj de kingofbeasts » 19 Oct 2010, 10:06

am gasit un test facut de una dintre cele mai cotate reviste de specialitate de la nemti : Angel Woche . mai jos pun un link direct catre pagina din revista in fisier pdf . testul a fost facut exact pe acest bat. e in germana si ca atare o sa incerc sa traduc. daca sunt printre noi vorbitori de germana ii rog sa intervina cu corecturile de rigoare. :oops:
http://www.angelwoche.de/tests/download/Test_03_08.pdf

Scrie răspuns