pareri penn fierce, sargus 6000 la somn din barca

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

stefanflorin
veteran
veteran

Re: pareri penn fierce, sargus 6000 la somn din barca

Mesaj de stefanflorin » 05 Iun 2013, 20:53

Banaxul ia vreo 200 si ceva de metri de 0.50 deci you're wrong :mrgreen: sincer am pus gheara pe muuulte mulinete, si foarte putine mi-au dat senzatia pe care mi-a dat-o asta, daca as avea la ce sa folosesc asa ceva, sigur mi-as lua una... :|

PS: un textil de 65lbs e minim 0.40-0.50 diametru....sfoara de-a dreptul.
Urasc atarnatorii!

anem
veteran
veteran

Mesaj de anem » 05 Iun 2013, 21:43

stefanflorin scrie:Banaxul ia vreo 200 si ceva de metri de 0.50 deci you're wrong :mrgreen: sincer am pus gheara pe muuulte mulinete, si foarte putine mi-au dat senzatia pe care mi-a dat-o asta, daca as avea la ce sa folosesc asa ceva, sigur mi-as lua una... :|

PS: un textil de 65lbs e minim 0.40-0.50 diametru....sfoara de-a dreptul.
nu stiu Banax-ul. eu faceam referire la Penn Atlantis. Iar textilul de 65 nu e atat de gros pe cat zici (nici vorba), ala de 80 are cam 0,41. Le stiu pe ambele ca pescuiesc cu ele ... de la PP, si am inaintas de la 0,5 la 1mm grosime si nicicare dintre textile nu se apropie de inaintasul de 0,5.
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...

stefanflorin
veteran
veteran

Mesaj de stefanflorin » 05 Iun 2013, 22:20

Mai nu stiu ce sa zic, eu fac comparatie ochiometric intre diferite tipuri de mono, care oricum in general e mai gros decat ce scrie pe rola, cu diferite tipuri de textile si pe care sunt trecute diametre/lbs cam anapoda. Vezi o rola de textil pe care scrie 0.20 si ea e de fapt in jurul a 0.3, etc, iar la alea americane nici nu stii diametrul sau iti da ceva cu nu stiu cate zecimi dintr-un inci. Oricum discutia pe tema asta a mai fost pe un topic si s-a tras o concluzie clara.

Ontopic: nici eu nu cunosc Pennul :mrgreen:
Urasc atarnatorii!

Jedi
veteran
veteran

Mesaj de Jedi » 06 Iun 2013, 03:08

dumanelutu scrie:nimeni nimic :roll:
Am eu Sargus 5000....da prea multe nu stiu sa zic...N-am folosit-o decit de vreo doua ori incercind sa prind sturion da au intrat alte specii care abia au fost in stare sa invirta putin tamburul....Ea pare solida, bine finisata si capabila de mult mai mult decit am cerut eu pina acum...Frina e puternica
Unde-s multi putoarea creste.....Pestisorii se rareste.

Scrie răspuns