pareri OKUMA
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Am pescuit cu mulineta OKUMA Bait feeder 3000. Am fost super-incantat de ea, si-a facut treaba cu brio. Am pescuit si cu Lodestar si cu Alumina.
Sunt mulinete care au raport pret/calitate - foarte bun. Si daca le si intretii (cureti, gresezi) te vor tine ani buni, fara a prezenta semne de uzura majora.
Cat despre lansetele OKUMA, pana acuma nu m-am intalnit cu ele. Am auzit doar ca sunt buniecele si au si pretul ok.
Sunt mulinete care au raport pret/calitate - foarte bun. Si daca le si intretii (cureti, gresezi) te vor tine ani buni, fara a prezenta semne de uzura majora.
Cat despre lansetele OKUMA, pana acuma nu m-am intalnit cu ele. Am auzit doar ca sunt buniecele si au si pretul ok.
- MARIUS POPA
- veteran
si eu detin 2 bucati:
-okuma brahma, generatie veche, de vreo 5-6 ani, cu tambur mare, o folosesc inca pe batul de stationar pentru somn,
-okuma zeon zr30 parca, am avut ceva probleme la arcul de la pickup, dar fiind in garantie am rezolvat-o.
pret/calitate sunt ok, folosita doar la spin ii scade durata de viata, la stationar mult si bine...depinde acuma de fiecare utilizator in parte, cum si in ce conditii o foloseste.
totusi nu mai este okuma ce a fost odata, zic!
numai bine rau la nimeni!

-okuma brahma, generatie veche, de vreo 5-6 ani, cu tambur mare, o folosesc inca pe batul de stationar pentru somn,
-okuma zeon zr30 parca, am avut ceva probleme la arcul de la pickup, dar fiind in garantie am rezolvat-o.
pret/calitate sunt ok, folosita doar la spin ii scade durata de viata, la stationar mult si bine...depinde acuma de fiecare utilizator in parte, cum si in ce conditii o foloseste.
totusi nu mai este okuma ce a fost odata, zic!
numai bine rau la nimeni!

Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.
am in "lucru' 1 okuma cassien 4500 pt pescuitul la stiuca cu peste viu.super scula,nu am ce-i reprosa-corp metalic,6 rulmenti,inclusiv la galet,2 tamburi metalici,aseaza firul foarte bine pe tambur(desi pescuiesc cu textil nu am avut probleme gen "peruci" etc...),frana dubla ,ruleaza foarte fin,sistem patentat "eos" ,sistem live bait si alte "inginerii".isi merita cei 190lei cat am dat pe ea.la banii astia nu stiu daca se poate gasi altceva mai bun .
o alta mulineta buna marca 'okuma' pe care am pescuit-o este epixor4000 .se comportat exemplar ,am pescuit cu textil si doar pe Dunare.si nu e scumpa deloc.mulinetele okuma originale ofera un raport calitate-pret foarte bun.
o alta mulineta buna marca 'okuma' pe care am pescuit-o este epixor4000 .se comportat exemplar ,am pescuit cu textil si doar pe Dunare.si nu e scumpa deloc.mulinetele okuma originale ofera un raport calitate-pret foarte bun.