Pareri Mulineta Shimano Stradic CI4+ 1000FA

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
itza
utilizator nou
utilizator nou

Pareri Mulineta Shimano Stradic CI4+ 1000FA

Mesaj de itza » 14 Sep 2014, 18:43

Ma intereseaza aceasta mulineta,cateva pareri m-ar ajuta foarte mult.

florinachepop
utilizator constant
utilizator constant

Re: Pareri Mulineta Shimano Stradic CI4+ 1000FA

Mesaj de florinachepop » 15 Sep 2014, 10:22

eu am varianta Stradic CI4+ 1000FAML luata din Germania, FAML spun ei ca este dedicata pt un pescuit mai fin si gestioneaza mai bine firele subtiri fata de FA simplu iar dragul maxim este dat la 1.5kg fata de 3kg la FA; o folosesc pt pescuit fin la pastrav/clean doar cu monofilament, am avut Shimano technium de .14, acum am pe ea de .16; merge excelent, nu mi-a facut peruci, aseaza bine firul si arunca bine chiar si cu fir putin pe tambur - cu mentiunea ca e posibil ca tamburul de FAML sa fie mai shallow decat cel standard; am folosit-o sezonul asta, maxim am prins cu ea clean de 1.2kg deci nu am suprasolicitat-o si nu pot spune cat de rezistenta/fiabila e in timp dar pana acum sunt foarte multumit; din ce am vazut in magazin diferenta de la CI4+ la CI4 e usor de observat, Stradic CI4+ flexeaza mai putin decat Stradic CI4 / Rarenium CI4 si par mai robuste

salauldeolt
senior
senior

Mesaj de salauldeolt » 08 Oct 2014, 21:28

salut,
ai reusit sa gasesti tambur de rezerva la ea? sunt interesat si eu daca exista tamburi compatibili si care sunt modelele de la care se potrivesc?

numai bine

florinachepop
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de florinachepop » 09 Oct 2014, 15:11

salauldeolt scrie:salut,
ai reusit sa gasesti tambur de rezerva la ea? sunt interesat si eu daca exista tamburi compatibili si care sunt modelele de la care se potrivesc?

numai bine
Salut,

Am avut curiozitatea asta - pt ca FAML e de fapt proiectat pt textile f subtiri - sa caut inca un tambur pe care sa pun textil dar cum prefer sa pescuiesc cu mono n-am mai dus ideea la capat si nu am cautat; daca se intampla sa gasesti tambur compatibil lasa un mesaj aici poate mai suntem amatori :respekt:

Scrie răspuns