PARERI Mulineta DAM Quick Calyber Spin 830 FD

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
guss
junior
junior

PARERI Mulineta DAM Quick Calyber Spin 830 FD

Mesaj de guss » 26 Mai 2011, 22:42

Ma bate un gand sa cumpar mulineta asta: http://monstru.ro/466-mulineta-dam-quic ... 30-fd.html .

O are cineva in slujba ????
A folosit-o cineva ???
Orice parere este bine venita.

Stima.
A dracului microb, l-am luat, m-am infectat si acu aflu ca n-are leac. Ce ma fac ???????????????????

"" DA-M PLACE ""

tux
veteran
veteran

Mesaj de tux » 26 Mai 2011, 23:47

Salut. Eu am luat Quick SLR 830FD, pentru cei 2 tamburi metalici.Am pescuit-o de 5-6 ori pana acum si pot sa zic ca e ok cu textil si monofilament. E silentioasa. Probabil vreo 3-4 sezoane o sa tina sper :)
Nu am pretentii de expert, pentru ca sunt pescar incepator, asa ca nu am avut prea multe mulinete cu care sa o compar, dar review-urile erau favorabile si pretul de achizitie a fost ok.
Eventual mai asteapta o parere de la pescari mai experimentati.
Odata cu mulineta am luat si 2 role de fir DAMYL SPEZI LINE pt pastrav 0.18 si altul pt stiuca 0.30. Ambele au fost de o calitate indoielnica asa ca nu as mai lua fire DAM.

Driscu Radu
junior
junior

Mesaj de Driscu Radu » 27 Mai 2011, 21:42

Calyber e o mulineta pret calitate foarte buna, printr-o comparatie cu mulinete care nu se mai fabrica calyber=Quick finessa,slr spin gama mai low cost la un pret calitate foarte bun.

Scrie răspuns