Ma bate un gand sa cumpar mulineta asta: http://monstru.ro/466-mulineta-dam-quic ... 30-fd.html .
O are cineva in slujba ????
A folosit-o cineva ???
Orice parere este bine venita.
Stima.
PARERI Mulineta DAM Quick Calyber Spin 830 FD
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
PARERI Mulineta DAM Quick Calyber Spin 830 FD
A dracului microb, l-am luat, m-am infectat si acu aflu ca n-are leac. Ce ma fac ???????????????????
"" DA-M PLACE ""
"" DA-M PLACE ""
Salut. Eu am luat Quick SLR 830FD, pentru cei 2 tamburi metalici.Am pescuit-o de 5-6 ori pana acum si pot sa zic ca e ok cu textil si monofilament. E silentioasa. Probabil vreo 3-4 sezoane o sa tina sper 
Nu am pretentii de expert, pentru ca sunt pescar incepator, asa ca nu am avut prea multe mulinete cu care sa o compar, dar review-urile erau favorabile si pretul de achizitie a fost ok.
Eventual mai asteapta o parere de la pescari mai experimentati.
Odata cu mulineta am luat si 2 role de fir DAMYL SPEZI LINE pt pastrav 0.18 si altul pt stiuca 0.30. Ambele au fost de o calitate indoielnica asa ca nu as mai lua fire DAM.

Nu am pretentii de expert, pentru ca sunt pescar incepator, asa ca nu am avut prea multe mulinete cu care sa o compar, dar review-urile erau favorabile si pretul de achizitie a fost ok.
Eventual mai asteapta o parere de la pescari mai experimentati.
Odata cu mulineta am luat si 2 role de fir DAMYL SPEZI LINE pt pastrav 0.18 si altul pt stiuca 0.30. Ambele au fost de o calitate indoielnica asa ca nu as mai lua fire DAM.
-
- junior