Intentionez sa-mi cumpar o mulineta de cast Shimano Calcutta 50, model vechi. http://www.tackletour.com/reviewshimano ... eview.html
Daca are cineva acest model, astept cu interes orice parere/informative despre el.
Merci
Pareri mulineta cast
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
- veteran
Pareri mulineta cast
Ca sa fii fericit pentru un an te insori, pentru inca doi ani divortezi, iar pentru toata viata inveti sa pescuiesti!
Re: Pareri mulineta cast
am avut cu 4 sau 5 ani in urma modelul 51. nu am tinut-o mult pt. ca nu mi-a placut, e foarte foarte mica, cu. tambur mic pe care incape fir putin.
-
- veteran
Salut Radu,
In afara de inconvenientul cu tamburul prea mic, ai mai avea si altele sa-i reprosezi? Puteai sa lansezi bine naluci peste 8 g cu ea? Eu am deja modelul 250 care e ideal ptr slidere si vroiam ceva mai mic si ptr linguri.
Merci de raspuns.
In afara de inconvenientul cu tamburul prea mic, ai mai avea si altele sa-i reprosezi? Puteai sa lansezi bine naluci peste 8 g cu ea? Eu am deja modelul 250 care e ideal ptr slidere si vroiam ceva mai mic si ptr linguri.
Merci de raspuns.
Ca sa fii fericit pentru un an te insori, pentru inca doi ani divortezi, iar pentru toata viata inveti sa pescuiesti!
se descurca fara probleme cu 8 grame.