Pareri lanseta
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Pareri lanseta
M-ar interesa niste pareri despre acet bat : http://www.totalfishing.ro/maver-strali ... -3324.html , de la cei care o detin.
In principiu asi folosi-o la biban si salau, cu jigguri intre 4-15 g si fir textil. Si foarte rar pt. voblere si fir mono la avat, pt care mai folosesc si alt bat.
Nu am gasit date despre greutatea batului, lungimea cotorului sau nr. de inele pe nici un site.
Sau daca puteti sa-mi recomandati alt bat in aceeasi gama de pret 150-200 ron, fast si senzitiv. Multumesc !
In principiu asi folosi-o la biban si salau, cu jigguri intre 4-15 g si fir textil. Si foarte rar pt. voblere si fir mono la avat, pt care mai folosesc si alt bat.
Nu am gasit date despre greutatea batului, lungimea cotorului sau nr. de inele pe nici un site.
Sau daca puteti sa-mi recomandati alt bat in aceeasi gama de pret 150-200 ron, fast si senzitiv. Multumesc !
Este un bat mai mult decat ok,am folosit modelul asta cam in aceleasi conditii (biban,salau in principal, jiguri de la 3 la 17g).
Din cate-mi amintesc descrierea de pe totalfishing e corecta,are 9 inele. N-am cantarit-o,dar parea usurica.Cotorul e proportionat bine pentru lungimea lansetei.
Ca propunere ar mai fi Daiwa Procyon,cu toate ca-ti depaseste putin bugetul (225 lei). Consider ca e o lanseta mai buna decat Maverul.
Din cate-mi amintesc descrierea de pe totalfishing e corecta,are 9 inele. N-am cantarit-o,dar parea usurica.Cotorul e proportionat bine pentru lungimea lansetei.
Ca propunere ar mai fi Daiwa Procyon,cu toate ca-ti depaseste putin bugetul (225 lei). Consider ca e o lanseta mai buna decat Maverul.
Merci mult baieti pentru specificatiile exacte. Mi-am facut o super parere despre bat si intre timp am gasit si clipul asta http://www.youtube.com/watch?v=ls7iprn_ ... re=related ... se pare ca este acelasi bat.
Este , nu rigid, foarte rigid....folosit cu fir textil este chiar brutal de senzitiv...Eu zic ca se preteaza mai mult cu mono. In trei cuvinte: usoara, rigida si senzitiva. Avand in vedere rigiditatea eu zic ca merge mai mult folosit pe rauri cu, curenti si cu mono...Dar cine cum preferea.
Ala e batul din link...dar parca are spigotul metalic...al meu nu are asaceva. Poate e modificat...sau s-au scos serii diferite?
Ala e batul din link...dar parca are spigotul metalic...al meu nu are asaceva. Poate e modificat...sau s-au scos serii diferite?
Arunci foarte bine cu jigur de 4-5, sigur...cu guma cu tot aia poate sa fie deja 7-10 g, depinzand pe ce carlig e turnat capul si ce guma folosesti. ....Merge sigur. Oricum nu te astepta sa fie bat UL , nici macar L ..
Acum pun placa veche...ce inseamna pentru tine fast?....Ca batul asta nu e fast never...
Acum pun placa veche...ce inseamna pentru tine fast?....Ca batul asta nu e fast never...
sigur ca se pot lansa si jiguri cu greutate mai mica, dar batul nu se v-a "incarca" la astfel de greutati.
totusi, batul este super la pretul asta si la mine detine recordul la salaul - 7kg
in consecinta il recomand cu caldura.
p.s. stiti pe undeva un maver essox de 2.1??? sau ceva asemenator pt linguri??
totusi, batul este super la pretul asta si la mine detine recordul la salaul - 7kg
in consecinta il recomand cu caldura.
p.s. stiti pe undeva un maver essox de 2.1??? sau ceva asemenator pt linguri??
@ULK
Spigotul nu e metalic, doar e vopsit la unele variante cu o vopsea argintie.
Am avut si eu batele de 2.4 si 2.1m , mai am inca pe cel de 1.9m, e un bat foarte rigid, gros in pereti, putin cam greu, destul de senzitiv, l-am folosit pentru jiguri.
Singura problema este cu manerul, practic bucsa din fata de la mandrina este prinsa de blanc cu foarte putin adeziv si se sprijina foarte mult in pluta, in timp se face joc si se misca. Eu am rezolvat schimband mandrina cu una continua la batul de 2.1m iar la cel de 1.9m am decupat putin, cca 1cm pluta in fata bucsei si am umplut cu poxipol sub bucsa si decuparea aia, nu arata grozav dar rezolva problema.
Spigotul nu e metalic, doar e vopsit la unele variante cu o vopsea argintie.
Am avut si eu batele de 2.4 si 2.1m , mai am inca pe cel de 1.9m, e un bat foarte rigid, gros in pereti, putin cam greu, destul de senzitiv, l-am folosit pentru jiguri.
Singura problema este cu manerul, practic bucsa din fata de la mandrina este prinsa de blanc cu foarte putin adeziv si se sprijina foarte mult in pluta, in timp se face joc si se misca. Eu am rezolvat schimband mandrina cu una continua la batul de 2.1m iar la cel de 1.9m am decupat putin, cca 1cm pluta in fata bucsei si am umplut cu poxipol sub bucsa si decuparea aia, nu arata grozav dar rezolva problema.