pareri lanseta spining

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
tavi4400
utilizator nou
utilizator nou

pareri lanseta spining

Mesaj de tavi4400 » 29 Mai 2009, 12:58

Buna,doresc sa stiu si eu daca a folosit cineva de la noi American Rodsmith,H3 Titanium - Magnum Spin,eu dorind sa trec de la incepator ince-incet spre ceva mult mai rafinat si evolutiv in ale spinning-ului.Acest bat consider ca mi s-ar potrivi cel mai bine dupa specificatiile date de producator,asta observand de-a lungul timpului si incercand si alte bete ale amicilor mei,bete din compozite cu grafit/carbon/etc, imi imaginez ca s-ar apropia de all star titanium,ma refer la echilibrul senzitivitate/rezerva de putere,rapiditate dar neavand vreo informatie cum se comporta in realitate,daca merita achizitionat batul la pretul de aprox. 300 de euro,sperand sa ramana mult timp la mine,si sper sa nu fac o alegere proasta.Mentionez ca pesciuesc pe lac de munte,unde predomina cleanul,pastrav si salau ,pescuit din barca si de pe mal.lungimea batului ar fi 2,05 m/3,5g - 21g.Chestia e ca dupa indelungi cautari am dat de el si nu-mi mai iese din cap,plus ca am un prieten care il poate trimite in tara in siguranta.pretul nu ma deranjeaza asa de mult la caracteristicile lui,dar comparandu-l la acestea cu alte bete am ajuns sa caut un bat echilibrat si in acelasi timp performant,de care sa fiu multumit mult timp,contrar unor opinii care spun ia unul ieftin si il schimbi des.Consider ca se apropie de exigentele mele dar nu il pot testa,prietenul acela nefiind pescar.asadar niste opinii daca exista din partea cuiva care a folosit sunt foarte bine venite,evitand sa cumpar astfel ceva doar dupa ce spune producatorul.Multumesc anticipat

tavi4400
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de tavi4400 » 29 Mai 2009, 13:09

imi cer scuze,am gresit topic-ul din viteza,rog moderatorul sa il mute la echipamente/accesorii,multumesc

Scrie răspuns