http://powerfishing.ro/lansete-spin...? ... &results=2
Smoke Spin PT US 2.14m actiune 4-12g Extra-Fast greutate 105g lungime2.14m 1buc 699,00 lei
Stiti ceva de modelu asta l a pescuit pipait cineva.Mersi
Pareri lanseta Quantum Smoke
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Re: Pareri lanseta Quantum Smoke
Nu am modelul care te intereseaza.
Pescuiesc din mai cu un Quantum Shotgun III de 2.40 pana in 25 grame, fast .Este ingrijit lucrata. usoara si senzitiva. Blankul este foarte subtire, dar pare rezistent. Nu am fortat cu greutati mai mari de 18 grame
Am achizitionat-o de pe net de la mim team si este putin cam fina pentru gustul meu. Dupa mine 7 din 10 (pret,calitate,aspect)
Pescuiesc din mai cu un Quantum Shotgun III de 2.40 pana in 25 grame, fast .Este ingrijit lucrata. usoara si senzitiva. Blankul este foarte subtire, dar pare rezistent. Nu am fortat cu greutati mai mari de 18 grame
Am achizitionat-o de pe net de la mim team si este putin cam fina pentru gustul meu. Dupa mine 7 din 10 (pret,calitate,aspect)
ok ms de raspuns am scos o din wishlist
-
- veteran
Du-te la un rodbuilder si fa teste cu lansetele lui , dupa care o comanzi pe cea care iti place (un fel de test-drive )
Ramane de vazut care din ei sunt receptivi la o astel de abordare a clientului !
Ramane de vazut care din ei sunt receptivi la o astel de abordare a clientului !
ryobi,nu te grabi...
vb cu rares boeriu(de la powerfishing)si o sa-ti dea mai multe informatii

vb cu rares boeriu(de la powerfishing)si o sa-ti dea mai multe informatii