Colegu eu cred ca avem "temele" temeinic facute....grecu scrie:colega se pare ca gandim la fel

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Multumesc pt precizari, am cam inteles cum vine treaba. E o lanseta din 2 bucati, fie light fie UL dar ei au trecut-o Medium, poate asa e sistemul american. Mitchell eu stiu ca a fost frima franceza dar a cumparat-o Pure Fishing din USA. Deci acum e americana. Oricum, ma uitam ca la pretz "bate" lansetele Shimano UL si light, sper ca e si de calitate mai buna. Scrie pe ea ca fibra de carbon e intarita, poate rezista la pesti mai mari...valistrati scrie: Da Fario,in "limbaj" de producator si clase de putere 0.9gr-7gr...se incadreaza sigur in clasa UL...
Acum mai e o discutie la incadrarea in clasele de putere a betelor de fabricatie europeana ,sau pt piata europeana ....care exprima puterea de aruncare in grame ... si o mai facesi dupa "ureche"![]()
Eu zic ca 1/32 -1/4 e sigur un bat UL....mai ales ca Mitchel e firma americana chiar daca e facuta in Coreea ...
" Mitchell Spidershaft SS66LS2"-dupa ceea ce scrie aici eu zic ca e un bat de lungime 6,6"-putere light-si e din 2 bucati....asa interpretez eu ceea ce scrie acolo ....![]()
"undeva la 8-20 grame (1/32 - 1/4 oz si 6-10 lb)."
ceea ce ai scris aici e total gresit ..8-20gr ..NU este = 1/32-1/4 oz.(o,9gr-7gr)....iar 6-10 lb se refera la firul pe care il recomanda producatorul sa-l folosesti....
Parerea mea
Mersi, s-a notat!razvi scrie:@ Fario_nebunu .. Putina matematici si treaba-i gata colegu![]()
Sistemul de conversie al unitatilor de masura
1 oz. (ounce / uncie) = 28.35 g
1 lb. (pound / livra) = 453.4 g
1' (foot / picior) = 30.48 cm
1'' (inch) = 2.54 cm
Ai dreptate, are 6,6 picioare deci cam 2 metri, 2 segmente si cred ca au scris gresit gramajul, au dat-o ca Medium desi e UL.grecu scrie:dupa codu asta SS66LS2 poate ii dat light ma gandesc 66 ii lungime L puterea si 2 segmente desi majoritatea betelor la puterea de aruncare pe care o dai tu is UL . pt un medium asta ii codul Mitchell SpiderShaft SS66MS 1/8-3/4Oz Lure Weight
Ba nuuu, sunt 100% sigur ca e originala. Cel care le aduce nu si-ae pata obrazul in felul asta ptr ca din asta traieste si daca s-ar afla...adio bussiness. Deci e exclus sa fie falsa. Mai probabil e o mica greseala in felul cum au scris pe ea, atat. Nu uita ca a fost facuta in Coreea. Nu e grav.valistrati scrie:Daca e sa trag o concluzie cred ca ai luat o copie nereusita a unei lanseta Mitchel...Fario_nebunu scrie:Da, si mie mi se pare bizarsemlecangheorghe scrie:Cam gros un fir de 6-10lb,pentru o lanseta cu plaja gramajului intre 0.9-7gr![]()
![]()