discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
ULK
- veteran

La ce categorie intra SOL , Advantage la pret , nu cred ca poate dezamagi..nici macar Excelerul..ma refer la functionare. Ca pe mine m-a "dezamagit" Daiwa cu lipsa mulintelor UL sau L in jur de 100-150 euro...cel putin pe piata noastra, asa am ajuns la Shimano..
Nu cred ca o sa fiu tare dezamagit de Symetre 500FJ ...Daca Luviasul avea vreo sora mai ieftina ..nu ajungeam in"halul" asta

-
fanelul
- veteran

UL de la Daiwa este SS700.... De la Cabelas am obtinut-o cu 320 RON si merita sa o treci in semnatura!
RX6 & Daiwa SS owner!
-
ULK
- veteran

Da stiam de SS (mulineta

)Chiar ieftin ai luat-o , dar are cateva caracteristici care m-au facut sa o evit.. Pacat ca nu a evoluat in timp modelul....puteau sa o actualizeze putin ...dar au preferat sa nu. Nu contest caltatea ei, dar nu am inclinatii retro din pacate

In semnatura nu pun nimic..nu-mi sta in fire...ma refer la genu "proud owner of...."
-
geppetto
- veteran

-
Am luat recent un SS1300 japan care chiar se vede ca e folosita. Verde in interior de m-am speriat. Dupa ce am curatat-o am vazut ca angrenajele sunt intacte. Merge brici, e usor de intretinut, foarte solida si usoara. Chiar nu aveau ce sa upgradeze la modelul asta. Frana merge impecabil si tamburul e long cast. Perfect pentru lanseuri la mare distanta. Nu are antirevers infinit da nu pierzi absolut nimic.

Daca vrea cineva sa schimbe un SS 700 pe un shimano symetre aproape nou, fac schimb la orice ora.