pareri despre mulinetele daiwa

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 12 Iul 2010, 13:39

La ce categorie intra SOL , Advantage la pret , nu cred ca poate dezamagi..nici macar Excelerul..ma refer la functionare. Ca pe mine m-a "dezamagit" Daiwa cu lipsa mulintelor UL sau L in jur de 100-150 euro...cel putin pe piata noastra, asa am ajuns la Shimano.. :D
Nu cred ca o sa fiu tare dezamagit de Symetre 500FJ ...Daca Luviasul avea vreo sora mai ieftina ..nu ajungeam in"halul" asta :)

fanelul
veteran
veteran

Mesaj de fanelul » 12 Iul 2010, 14:37

UL de la Daiwa este SS700.... De la Cabelas am obtinut-o cu 320 RON si merita sa o treci in semnatura!
RX6 & Daiwa SS owner!

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 12 Iul 2010, 15:31

Da stiam de SS (mulineta :) )Chiar ieftin ai luat-o , dar are cateva caracteristici care m-au facut sa o evit.. Pacat ca nu a evoluat in timp modelul....puteau sa o actualizeze putin ...dar au preferat sa nu. Nu contest caltatea ei, dar nu am inclinatii retro din pacate :)
In semnatura nu pun nimic..nu-mi sta in fire...ma refer la genu "proud owner of...."

geppetto
veteran
veteran

Mesaj de geppetto » 16 Iul 2010, 16:39

Am luat recent un SS1300 japan care chiar se vede ca e folosita. Verde in interior de m-am speriat. Dupa ce am curatat-o am vazut ca angrenajele sunt intacte. Merge brici, e usor de intretinut, foarte solida si usoara. Chiar nu aveau ce sa upgradeze la modelul asta. Frana merge impecabil si tamburul e long cast. Perfect pentru lanseuri la mare distanta. Nu are antirevers infinit da nu pierzi absolut nimic. :lol: Daca vrea cineva sa schimbe un SS 700 pe un shimano symetre aproape nou, fac schimb la orice ora.

Scrie răspuns