Pareri despre motor electric Sevylor SBM 30

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

tudorgabriel
junior
junior

Pareri despre motor electric Sevylor SBM 30

Mesaj de tudorgabriel » 11 Dec 2007, 16:56

Mi-am cumparat acest motor si as vrea sa stiu mai multe date tehnice,de la magazin nu mi-au spus prea multe,daca stiti detalii despre el va rog sa ma ajutati cu informatii.Nici Gipo nu stie prea multe.
Multumesc.

StefanDinu
veteran
veteran

Mesaj de StefanDinu » 11 Dec 2007, 20:49

imi pare rau de banii tai!
Ștefan DINU proud member of CsPR | LRS | Street Fishing ROMANIA | Trout Area ROMANIA | #PuieMopescu

tudorgabriel
junior
junior

Mesaj de tudorgabriel » 12 Dec 2007, 16:07

Stefan acesta nu este un raspuns conform pregatirii tale,vreau date tehnice nu "pareri de rau",banii mei sunt problema mea :)

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 12 Dec 2007, 22:56

....pacat, chiar puteai lua un motor bun! :lol:

daspinningmaster
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de daspinningmaster » 12 Dec 2007, 23:00

eu stiam ca algoritmul e invers: intai te informezi si mai apoi, informat fiind cumperi... hm ce greseala faceam...
Fire zmucite!

tudorgabriel
junior
junior

Mesaj de tudorgabriel » 13 Dec 2007, 09:47

Adelin ce intelegi prin motor bun :?: orice motoras electric de barca este un motor care functioneaza pe curent continuu(DC),practic indestructibil,are un rotor si un stator,daca era vorba de motoare cu combustie interna atunci era altceva,la salupa mea am Yamaha de 50 cp,4 timpi,injectie,dar la astea electrice este simplu,conteaza puterea si rata de descarcare a acumulatorului,pe mine astea ma intereseaza nu daca este bun sau nu,ma pricep la astea si nu ma convingeti cat de bun sau mai putin bun este motorul :) ma gandeam ca poate stiti ceva date tehnice ,restul e problema mea :)
PS,eu nu cumpar renumele unei firme,eu cumpar produse care la un pret mai mic imi ofera aceleasi avantaje,exemplu:pot pescui foarte bine cu Ryobi Zester de ce sa-mi cumpar Stela la un pret de 3 ori mai mare,ptr.ca scrie Shimano :roll:

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 13 Dec 2007, 10:07

Pai daca vrei doar date tehnice ar trebui sa le ai in cutia motorasului electric, acolo le pune orice producator serios.Nu cred ca o sa poti gasi mai multe inforatii pe acest forum decat poate sa iti dea insusi producatorul.
...si asa de curios de ce ai motor Yamaha-50HP-4Timpi, cand potzi naviga si cu un motor rusesc VETEROK 50HP care iti poate oferi "probalil" aceleasi avantaje?! :roll:

...ei vezi cam asa sta traba si cu motorasul tau conparativ cu un Minn Kotta. :wink:

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 13 Dec 2007, 13:17

Cat ai dat pe el?

tudorgabriel
junior
junior

Mesaj de tudorgabriel » 13 Dec 2007, 17:01

Adelin nu are legatura navigarea pe Dunare in curent foarte puternic unde chiar trebuie sa ai un motor bun ca sa nu-ti risti viata,unde trebuie sa ai o rezerva de putere ca sa poti iesi din anumite situatii,eu sunt din Galati,am Dunarea langa mine si stiu cum este,pe balta cand merg la stiuca imi trebuie un motoras care sa ma duca 3-4 ore dintr-un loc in altul cu viteza mica :) de atat am nevoie la balta :wink: doar n-am sa ies pe Dunare cu motoras electric :shock: .Ce caracteristici are Minn Kotta :?: nu am citit nimic despre el,am auzit ca este bun dar nu cunosc preturi si specificatii tehnice,dar sa stii ca este foarte simplu calculul,de exemplu daca motorul are puterea de 360W se imparte puterea la intensitate si afli consumul pe ora,exemplu motor Sevylor: 360W:12V=30A,deci acest motor consuma 30 de amperi pe ora de functionare la viteza maxima,daca ai o baterie de 60A inseamna ca poti merge cu ea 2 ore la viteza maxima :) simplu :oops: cu cat are puterea mai mare cu atat iti descarca mai repede bateria :cry: cum eu nu am nevoie de viteza la balta prefer Sevylor care are un consum mic :)
Danr,am platit pretul de Gipo,713 lei,nu m-i se pare scump fata de alte motoare cu consum mult mai mare,de fapt nici nu l-am folosit :oops: acest weekend vreau sa-l probez,am un acumulator de 75A,ar trebui sa merg cam 3 ore la viteza 3 :)

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 13 Dec 2007, 17:53

Minn Kotta 30 e la Arrow 650 ron. :wink: si iti pot spune ca daca cauti poti gasi si mai ieftin :wink:
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!

Scrie răspuns