Vreau sa aflu si eu parerea celor care au folosit/folosesc acest fir
Am pus mana pe el, e interesant, se aseamana cu Spiderwire Ultracast la prima vedere, dar scumpicel.
As vrea sa stiu cum rezista pe scoica/agataturi, daca ia apa in exces ca PP si mai ales daca se flocaie sau isi mareste volumul (ca Spiderwire), avand in vedere ca e din fibre Spectra ca PP.
Am auzit ca era destul de apreciat odata.
Deci?????????????
[editat de jb]
pareri despre firul textil Power Strike?
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
- stefanflorin
- veteran
pareri despre firul textil Power Strike?
Urasc atarnatorii!
- stefanflorin
- veteran
Re: pareri despre firul textil Power Strike?
Deci nimeni nu foloseste acest fir...e bine de stiut. Din ce am citit pe net, si testele facute pe http://www.paulusjustfishing.com/4linetestingbuy.htm pare promitator, probabil ca o sa fiu primu care da cu acest fir 

Urasc atarnatorii!
- stefanflorin
- veteran
Boon...deci mi-am luat firul, in variantele de 8lb si 4lb. Indicativele astea cu LB nu au treaba cu puterea nici cu grosimea lui reala. 4lb e oarecum echivalentul la grosime cu Sufix Performance Braid de 0.16 (cu asta l-am comparat), fir foarte subtire, rotund, insa PS parca e mai bine impletit, mai rotund si este Spectra. Cel de 8lb as zice ca la fel sau ceva mai gros decat PP de 10lb, oricum mult sub cel de 15lb.
Am dat cu 8lb si mi-a placut, tine bine la abraziune si e teapan, senzitiv. O mica buba la ele e ca sunt rigide la inceput, dar se inmoaie pe parcurs ca orice alt fir textil. Ramane galbeneala pe dejte si pe inele ca la PP, nu stiu insa daca se decoloreaza la fel. Ramane sa vad cum se comporta in continuare, daca slabeste in timp, daca se flocaie sau daca se umfla, desi putin probabil judecand dupa textura sa si dupa faptul ca e impletit foarte bine si e Spectra.
O alta caracteristica "ciudata"e ca pe tambur se incarca mai repede fata de alt fir cu aceleasi specificatii, in sensul ca desi ar trebui sa incapa mai mult fir de o anumita grosime pe tambur, spre surprinderea mea, din diferite motive, se aseaza altfel si parca ar fi mai mult fir. De ex. PP de 10lb intra cam la limita, chiar un pic prea mult pe un Zauber de 2000, iar PS de 8lb (care e oarecum apropiat ca grosime) da peste "grav"
Sper sa va fie si voua de ajutor informatiile, oarecum vagi, insa nu pot sa trag concluzii pripite.
Am dat cu 8lb si mi-a placut, tine bine la abraziune si e teapan, senzitiv. O mica buba la ele e ca sunt rigide la inceput, dar se inmoaie pe parcurs ca orice alt fir textil. Ramane galbeneala pe dejte si pe inele ca la PP, nu stiu insa daca se decoloreaza la fel. Ramane sa vad cum se comporta in continuare, daca slabeste in timp, daca se flocaie sau daca se umfla, desi putin probabil judecand dupa textura sa si dupa faptul ca e impletit foarte bine si e Spectra.
O alta caracteristica "ciudata"e ca pe tambur se incarca mai repede fata de alt fir cu aceleasi specificatii, in sensul ca desi ar trebui sa incapa mai mult fir de o anumita grosime pe tambur, spre surprinderea mea, din diferite motive, se aseaza altfel si parca ar fi mai mult fir. De ex. PP de 10lb intra cam la limita, chiar un pic prea mult pe un Zauber de 2000, iar PS de 8lb (care e oarecum apropiat ca grosime) da peste "grav"

Sper sa va fie si voua de ajutor informatiile, oarecum vagi, insa nu pot sa trag concluzii pripite.
Urasc atarnatorii!
Am avut firul asta cand m-am apucat de spinning adica prin 2004-2005 cumparat de la Aquamania nici nu stiam ca mai exista. Din ce imi aduc aminte era asemanator cu pp dar era ceva mai rotund si nu se rasucea asa de rau la variante sub 10lb. Fir bunicel la bani l-ai gasit?!
- stefanflorin
- veteran
Pai stiu ca il aducea aquamania, si mai nou baietii de la Relax. E 85 de lei rola de 150Yards si 70 cea de 100. Destul de ok ca si pret, acum sa vedem daca merita, avand in vedere ca acum il folosesc prima data.
Urasc atarnatorii!
Cam asa arata inainte cutia de la Power Strike

Asa arata acum :

Asa arata acum :

www.pentrupescuit.ro