Pareri despre aceasta lanseta...
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Pareri despre aceasta lanseta...
http://www.xxx.ro/produse/43/5807/Ro ... 5-50g.html
...ma intereseaza in mod special , daca aceasta "scula" ar fi potrivita pentru avat , stiuca...
Multam fain !
...ma intereseaza in mod special , daca aceasta "scula" ar fi potrivita pentru avat , stiuca...
Multam fain !
Salut boierule. Lanseta care o specifici tu este de putere mare si pentru pesti mari scrie chiar acolo unde ne trimiti tu.Au cateva inconveniente.Unu ar fi cu cat vrei sa cresti lungimea cu atat creste puterea ei deci nu gasesti o lanseta de 2,4om cu putere mica-medie.La banii astia poti sa iti cumperi 2 lansete tot atat de bune ca aceasta. Cum tu pescuiesti in general de pe mal iti trebuie o lanseta ceva mai lunga sa zicem 2,7o si de putere 2-12gr sau 5-15gr. Eu am una de la shimano de 2-12 gr si2,4om sunt multumit de ea deoarece are varful blectorizat. Cauta sa vezi cum arata o lanseta cu varful blectorizat indiferent de marca si o sa te convingi de realitate.Are o actiune cu totul deoasebita fata de celelalte obisnuite.Mai vezi si pe www.abrevis.ro poate gasesti la ei ceva care sa iti placa. Numai bine. Mircea13 

Dar Thrill-ul de 22gr?Sau jig de 25-30gr.de ex.in curent sub baraje?Acum depinde si unde o folosesti.smiley199 scrie:Daca ar fi sa ne luam strict dupa puterea lansetei, mai potrivita ar fi pentru stiuca decat pentru avat. Depinde si cu ce vrei sa dai dupa avat, dar mai toate voblerele folosite la avat au sub 15g. Varianta de 10-35 mi s-ar parea mai potrivita sa impace si calu si magaru.
fals,cat se poate de fals.smiley199 scrie:Daca ar fi sa ne luam strict dupa puterea lansetei, mai potrivita ar fi pentru stiuca decat pentru avat. Depinde si cu ce vrei sa dai dupa avat, dar mai toate voblerele folosite la avat au sub 15g........
sau cel putin nu generaliza pt ca depind foarte multe de apa si zona pe care pescuiesti si de marimea pestilor care sunt in acea zona (fara suparare,dar am vazut in multe galerii foto,poze postate cu asa zisi avati,dar care defapt erau niste avatei cam cat un clean mai frumos,numai buni de eliberat si prins dupa 2-3ani)
batul meu pt avat este un Wild River 1/2-2,pescuit exclusiv cu fir textil si naluci care incep de la 14gr in sus si ajung pana la 30gr si asta strict pt avat.
e drept ca pescuiesc pe Olt,sub baraje si pe curent puternic,unde am nevoie de lanseta puternica,naluci grele sa le pot arunca foarte departe si sa fie extrem de stabile in curent.
deci,fiecare apa si implicit fiecare loc de pescuit are specificul lui si poate ca tocmai asta este frumusetea pescuitului,ca te pune mereu in situatia de a gandi si a alege ce crezi tu ca se potriveste acelor conditii de pescuit .
in general atunci cand pescuiesti cu naluci gandesti