Ce parere aveti despre aceasta lanseta ? E buna de cv sau nu ?
http://www.xxx.ro/produs/4836/Lanseta ... moran.html
Pareri despre aceasta lanseta!
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Pareri despre aceasta lanseta!
Eu nu beau,nu fumez,nu vorbesc urat...pfuu bagamia-s p... iar mi-am scapat tigara-n bere.
-
- veteran
Re: Pareri despre aceasta lanseta!
Depinde pt ce vrei s-o folosesti
sherbamont
serbandudus@rdslink.ro
serbandudus@rdslink.ro
clean,avat stiuca biban . de toatesherbamont scrie:Depinde pt ce vrei s-o folosesti

asta intreb pt ce ar merge.
cum se incarca cu voblere mici gen hornet tiny? si daca actiunea ei este buna pt linguri si voblere mai mari pt stiuca avat ( gen salmo thrill )
Eu nu beau,nu fumez,nu vorbesc urat...pfuu bagamia-s p... iar mi-am scapat tigara-n bere.
Lanseta as luao mai mult pt stiuca avat sa arunc cu ea voblere si linguri inter 7-25 gr.
Dar sunt curios daca pot arunca si voblere si rotative mici pt clean ...
Astept sfaturi de la cineva care a pus mana pe ea macar sau a detinuto.
Dar sunt curios daca pot arunca si voblere si rotative mici pt clean ...
Astept sfaturi de la cineva care a pus mana pe ea macar sau a detinuto.
nimeni nu-si da cu parerea. nu cunoaste nimeni lanseta?
La cat costa nu are cum sa le faca pe toate bine....Pt stiuci si avati cred ca e ok,dar nu o vad sa se descurce cu voblere de 3-4 gr,dar asta nu inseamna ca nu poti pescui si la clean cu ea!
atunci cred ca cel mai bine e sa cumpar doua . una UL pt clean biban pastrav . si una M MH pt stiuca avat .draqdevil scrie:La cat costa nu are cum sa le faca pe toate bine....Pt stiuci si avati cred ca e ok,dar nu o vad sa se descurce cu voblere de 3-4 gr,dar asta nu inseamna ca nu poti pescui si la clean cu ea!