Pareri Daiwa Balistic 2500 spinning
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Pareri Daiwa Balistic 2500 spinning
Cine poate sa-mi spuna ceva despre aceasta mulineta?
Multumesc anticipat.
Multumesc anticipat.
- kingofbeasts
- veteran
Re: Pareri Daiwa Balistic 2500 spinning
nimeni nimic?
si eu sunt curios 

-
- veteran
Am fost astazi in Decathlon si am vazut aceasta mulineta. M-am jucat cu ea vreo 10 minute, testand tot ce se poate testa la ea in magazin. De rulat ruleaza extrem de usor, parca mulinezi aer. Frana este excelenta, cu reglaj foarte fin, este printre putinele mulinete la care am vazut ca stransa la maxim frana nu lasa deloc tamburul sa se invarta si sa piarda fir. La minusuri, joc in rotor care mi s-a parut extrem de neplacut la o mulineta care costa atatia bani. Usoara, ce-i drept, insa per total nu as da banii pe ea. Mult mai solida mi s-a parut Daiwa Lexa, dar si mai grea, insa mulineta nu are vreun joc si inspira multa putere.
- kingofbeasts
- veteran
eram tentat sa incerc una dar mi-a cam trecut tentatia citind acum.
Am o retinere la mag-sealduri in sensul ca ma tot gandesc cu ce completezi sau schimbi uleiul ala cu oxid de fier la revizii? ori poate ca la astea nu se fac revizii si atunci n-ai ce umbla la ele , caz in care ar cam trebui sa te tina o viata asa cum vine din fabrica dar, din cate am vazut , nici una dintre cele cu tehnologia asta nu vine cu garantie pe viata dar vin cu niste preturi ....

Am o retinere la mag-sealduri in sensul ca ma tot gandesc cu ce completezi sau schimbi uleiul ala cu oxid de fier la revizii? ori poate ca la astea nu se fac revizii si atunci n-ai ce umbla la ele , caz in care ar cam trebui sa te tina o viata asa cum vine din fabrica dar, din cate am vazut , nici una dintre cele cu tehnologia asta nu vine cu garantie pe viata dar vin cu niste preturi ....

ulei pt ele avea EDI CURIOSUL deci ai si cu ce sa il schimbi si unde sa faci revizie .
un locuitor la mia de km² ! pamintul ne va suporta mai usor !
Daca vrei sa pipai una la noi in urbe suna-ma.
Am un amic care are una, si e de acord sa-ti dea mulinelul sa vezi despre ce e vorba.
Am un amic care are una, si e de acord sa-ti dea mulinelul sa vezi despre ce e vorba.
Tocmai mi-am achizitionat o Ballistic 2500SH si sunt incantat de ea. Nu am avut deloc mul. Daiwa, doar Shimano (mi se pare f diferita fata de S).
A mea nu are acel joc de care zicea Spiridusul
(asa s-o fi nimerit).
Imi place mult frana !
A mea nu are acel joc de care zicea Spiridusul

Imi place mult frana !
La care Dechatlon o are???spiridusul scrie:Am fost astazi in Decathlon si am vazut aceasta mulineta. M-am jucat cu ea vreo 10 minute, testand tot ce se poate testa la ea in magazin. De rulat ruleaza extrem de usor, parca mulinezi aer. Frana este excelenta, cu reglaj foarte fin, este printre putinele mulinete la care am vazut ca stransa la maxim frana nu lasa deloc tamburul sa se invarta si sa piarda fir. La minusuri, joc in rotor care mi s-a parut extrem de neplacut la o mulineta care costa atatia bani. Usoara, ce-i drept, insa per total nu as da banii pe ea. Mult mai solida mi s-a parut Daiwa Lexa, dar si mai grea, insa mulineta nu are vreun joc si inspira multa putere.
Militari.