pareri berkley
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
- stefanflorin
- veteran
Morcovu are inele nashpete si e scump deci niciuna din cele mentionate. Mergi tu la magazin mai bine si ia-ti un team daiwa de 2.40 pana in 28 de g si ai scapat de belea. Pt Olt e ok, e teapan, senzitiv, misto lucrat, nu vad ce nu ti-ar placea la batul ala. Alte bete bune si ieftinele mai greu de gasit. De ce nu incerci si pulse de 2.18 15-40ca vad ca un morcov nu te-ar deranja la lungimea aia. Am mai scris despre el, ma incanta mai mult decat cel de 2.4 si de cand l-am luat p'asta micu, ala de 15-50 sta pe bara. Arunca un ochi la el.
Urasc atarnatorii!
- stefanflorin
- veteran
Ca-mi adusei aminte, pune bre' mana si pe capture sa vezi bete bune si ieftine. Chiar acum e unu de vanzare cu 2 mil jumate. Chiar e reusita seria Assasin, le-am vazut la totalfishing si sunt super. Inele foarte bune, unele chiar fuji, blancuri senzitive, groase'n carne, usoare, lucrate frumos si IEFTINE.
Urasc atarnatorii!
stefanflorin scrie:Morcovu are inele nashpete si e scump deci niciuna din cele mentionate. Mergi tu la magazin mai bine si ia-ti un team daiwa de 2.40 pana in 28 de g si ai scapat de belea. Pt Olt e ok, e teapan, senzitiv, misto lucrat, nu vad ce nu ti-ar placea la batul ala. Alte bete bune si ieftinele mai greu de gasit. De ce nu incerci si pulse de 2.18 15-40ca vad ca un morcov nu te-ar deranja la lungimea aia. Am mai scris despre el, ma incanta mai mult decat cel de 2.4 si de cand l-am luat p'asta micu, ala de 15-50 sta pe bara. Arunca un ochi la el.
Unde as gasi un TEAM DAIWA 240 28 gr, ca e indisponibil peste tot.

Re: pareri berkley
asta ,o fi lanseta de spin "buna la toate " ?bogdan_m. scrie:salut,
ce parere aveti despre urmatoarea lanseta?
doresc sa o achizitionez si chiar sa o pescuiesc , nici de cum sa o vand dupa trei partide, si in pierdere.![]()
:

http://cgi.ebay.de/BERKLEY-VERTIC-LURE- ... 9138619535