Multumesc anticipat!

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
AM DAT si topicu asta nu am vazut numai 2-3 de la cumparare/vanzare!Nemernic scrie:ai o functie...undeva in drepta sus: CAUTAREincearc-o
http://www.rapitori.ro/forum/viewtopic. ... 50#p365649
La 0.10 nu poti sa-i ceri prea mult pe agatatura, si eu o sa-l folosesc cu inaintas.costin_s scrie:Eu folosesc Fireline Exceed Crystal in dimensiunea de 0,10 mm. Este un fir ok, are castabilitate buna, nu ia apa, insa nu este chiar stralucit in agatatura, motiv pentru care folosesc inaintas de fluorocarbon. Mie personal chiar imi place.
Iti dau dreptate, eu am de 0.06, intruadevar pot lansa departe, dar in caz de agatatura, plesneste foarte repede, pe ape cunoscute , te poti baza, unde sti ca probabilitatea de a agata nu este mare, dar intre craci, unde ai dat de locuri noi...nu recomanda, din pacate, si i destul de scumputz, la cata reclama i s-a facut.costin_s scrie:Daca dai la clean uita de nanofil. Eu mi-am luat de 0.04 si la prima iesire era sa rup batu..de nervi. Rezistenta la abraziune ZERO. A doua partida la fel.. Atac de clean la vedere, bucata la vreo juma de kil, dau intepatura si plesneste firu![]()
![]()
Concluzia mea strict personala: bun in diametre ce trec de 0,12 mm, dar in zona fara agatatura si fara nici un fel de structuri abrazive.
Cel de 0.04 l-am dat jos de pe mulineta si am revenit la monofilament. Mai am unul de 0,15 mm pe mulineta de stiuci care inca este in teste. Voi reveni cu pareri..