http://www.rapitori.ro/forum/gallery/im ... e_id=16088
Parere SHAD pentru Salau / Stiuca ?
Moderatori: Adelin, johnnybravo, tudor, Sorin, Moderatori
Parere SHAD pentru Salau / Stiuca ?
FISHING IS LIFE.
The rest just details!
The rest just details!
- semlecangheorghe
- veteran

Re: Parere SHAD pentru Salau / Stiuca ?
Sint gume reusite...cit e scorul la ele??
Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.
cred ca scorul e mare doar is ecogear ... la salau cred ca merg la fel si la stiuca doar alta culoare desi se prinde si cu albastru ... dar cand iti fasie marlita guma japoneza atunci parca te-o impuns cineva cu cutitu in inima .
- andriipopa75
- veteran

merg si la avat, dar nu mi s-au parut campioane
cred ca cc 37semlecangheorghe scrie:Sint gume reusite...cit e scorul la ele??
FISHING IS LIFE.
The rest just details!
The rest just details!
arata bine,la shalau nu au excelat...din pacate,la stiuca sunt ok,chiar sunt rezistente.Daca tot e vorba de Abrevis.... sunt muulte altele mai bune si mai cautate...
Haideti domnule nu fiti secretos, dezvoltati subectulfishi scrie:arata bine,la shalau nu au excelat...din pacate,la stiuca sunt ok,chiar sunt rezistente.Daca tot e vorba de Abrevis.... sunt muulte altele mai bune si mai cautate...
-
florin1948
- veteran

Hai sa incercam sa dezvoltam "subiectul" - nu subectul :Vegas_75 scrie:Haideti domnule nu fiti secretos, dezvoltati subectulfishi scrie:arata bine,la shalau nu au excelat...din pacate,la stiuca sunt ok,chiar sunt rezistente.Daca tot e vorba de Abrevis.... sunt muulte altele mai bune si mai cautate.... Stima !
Subiectul definitie, exemple, exercitii, referat gramatica
Subiectul definitie: Subiectul este partea principala de propozitie care arata cine savarseste actiunea, in cazul predicatului verbal, sau cui i se atribuie o calitate, in cazul predicatului nominal.
In analiza sintactica a propozitiei, identificarea subiectului se realizeaza, in general, fara prea mari dificultati. Exista totusi anumite aspecte asupra carora atragem atentia.
O prima indicatie utila pentru analiza propozitiei si cu urmari directe in sintaxa frazei se refera la legatura stransa dintre subiect si predicat. Deoarece, in principiu, nu exista predicat fara subiect si invers, rezulta ca e bine sa se identifice, in acelasi timp, subiectul si predicatul. Legatura dintre aceste doua parti principale de propozitie se vede si din definitiile in care fiecare parte principala de propozitie se defineste prin cealalta: subiectul arata cine face actiunea predicatului verbal sau cui i se atribuie insusirea cuprinsa in predicatul nominal, iar predicatul arata ce face sau cum este subiectul.
Q.E.D. o zi buna !
Exista doua feluri de oameni.Unul spune ceea ce gandeste. Celalalt are prieteni.