Parere Mulinete Shimano
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Are alt gust... de catana japoneza... la mulinete sunt fan declarat Daiwa desi asa cum comentam pe un alt topic imi plac si cateva Shimano si le recunosc valoarea dar asta e. Cand vine vorba de lansete in schimb, Daiwa sunt mult mai buni zic eu. Totusi, parca conceptele japoneze de la mama lor sunt mult mai apetisante desi sunt scumpe al dracu'... Alea au chiar gust bun. 

-
- veteran
Da colegu,are alt gust un unul f.f.f. bun ,de ciocolata cu alune ....trebuiae doar sa ai cu ce sa ti-0 procuri...Adelin scrie:Stai, stai, stai nu te grabi sa tragi concluzii pripite, sa vedem ca poate Daiwa e doar la mulinete, la betze poate ciocolata are alt gust.grecu scrie:da, steez!
![]()
![]()

Am gasit "resurse" sa-mi iau si Compile -X-ul dupa magnifica Fle-x- Lite-ul....

pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!
Am lipsit 2 zile si ati inceput "razboiu" shimano vs. daiwa 
Am uitat sa specific : vreau sa pescuiesc cu ea la stiuca pe lacuri de acumulare cu fir textil (power pro 10 lb cred, in delta poate 15-20 lb) si la pastrav pe canale de fuga cand acestea sunt oprite (cu fir mono (0.20-0.25) deci in concluzie in ape"statatoare".
Vreau sa pescuiesc cu naluci intre 5 si 15-20 de grame (oscilante, rotative, voblere, shaduri).
Vreau sa stiu ce recuperare ar fi mai ok. 5.0 sau 6.0 ?
Batul o sa fie de 2.40m, actiune 7-28, 10-30 ceva de genul.
Idei de bete in jurul la 100 $ sa se preteze pe ceea ce imi doresc eu ?
Ce parere aveti de batul asta ? (doar intreb nu sunt montat sa-l cumpar)
http://www.aquamania.ro/component/optio ... 1/lang,ro/
Pretul lui e 260 ron.

Am uitat sa specific : vreau sa pescuiesc cu ea la stiuca pe lacuri de acumulare cu fir textil (power pro 10 lb cred, in delta poate 15-20 lb) si la pastrav pe canale de fuga cand acestea sunt oprite (cu fir mono (0.20-0.25) deci in concluzie in ape"statatoare".
Vreau sa pescuiesc cu naluci intre 5 si 15-20 de grame (oscilante, rotative, voblere, shaduri).
Vreau sa stiu ce recuperare ar fi mai ok. 5.0 sau 6.0 ?
Batul o sa fie de 2.40m, actiune 7-28, 10-30 ceva de genul.
Idei de bete in jurul la 100 $ sa se preteze pe ceea ce imi doresc eu ?
Ce parere aveti de batul asta ? (doar intreb nu sunt montat sa-l cumpar)
http://www.aquamania.ro/component/optio ... 1/lang,ro/
Pretul lui e 260 ron.
www.pentrupescuit.ro
-
- veteran
Nu dau atatia bani pe o mulineta. (parca e vreo 13 mil pe totalfishing)
Voiam sa iau ori Sephia 2500 bb ori Stradic 2500 FI sau cel mult Stradic 2500 CI4.
Poate peste cativa ani de pescuit si prea multi bani o sa sar la twin power sau stella.
Totusi nu mi-a raspuns nimeni care raport de recuperare ar fi mai bun pentru ce vreau sa o folosesc eu si vreo parere de batul de mai sus.
Mersi anticipat !
Voiam sa iau ori Sephia 2500 bb ori Stradic 2500 FI sau cel mult Stradic 2500 CI4.
Poate peste cativa ani de pescuit si prea multi bani o sa sar la twin power sau stella.
Totusi nu mi-a raspuns nimeni care raport de recuperare ar fi mai bun pentru ce vreau sa o folosesc eu si vreo parere de batul de mai sus.
Mersi anticipat !
www.pentrupescuit.ro