Parere lanseta UL

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
Liuben
utilizator nou
utilizator nou

Parere lanseta UL

Mesaj de Liuben » 02 Ian 2015, 17:11

Buna ziua tuturor.
As dorii cateva pareri despre doua lansete UL daca cineva le-a avut sau macar le-a incercat. Este vorba de Jaxon Eternum Speedy Spin UL 190 2/8g si Sert Exceed spinning 2s 1802 Ul-HR. Multumesc.

Obletele
veteran
veteran

Re: Parere lanseta UL

Mesaj de Obletele » 15 Ian 2015, 19:27

Prima mea lanseta ul a fost acum vreo 3 o Jaxon ca cea la care faci referire. Atunci imi placea dar acum n-as mai cumpara asa ceva. In primul rand are o actiune moderata si daca dai cu jiguri mici nu e lanseta buna pt asa ceva, intarzie ca sa zic asa atunci cand intepi. Pt voblere mici si rotative e foarte buna. Inelele sunt cam mari si nasoale, si dezechilibreaza lanseta. Blancul e foarte subtire, la baza e cat o tigara, mandrina e foarte misto ... daca vrei pt clean e buna. Daca dai dupa biban la jig nu o recomand. Decat sa o cumperi pe aia mai bine mai pui vreo 50-100 lei si iti iei sh de.pe.forum de aici o lanseta de clasa mai buna.

Liuben
utilizator nou
utilizator nou

Re: Parere lanseta UL

Mesaj de Liuben » 16 Ian 2015, 18:14

Multumesc de parere si de timpul acordat, am luat lanseta Jaxon, si e exact cum a-ti descriso. Eu voi pescui pe rauri cu debit mic si destul de linistite la clean cu voblere pana in 3-5 gr, si rotative de 00,1 maxim 2. Referitor la calitate vs pret eu zic ca isi merita banii. Multumesc inca odata.

Scrie răspuns