parere lanseta

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
dumitrescu iulian
utilizator constant
utilizator constant

parere lanseta

Mesaj de dumitrescu iulian » 16 Noi 2016, 14:51

salut.sunt la inceput in pescuitul la spinning si as vrea sa achizitionez o lanseta Tica New Graphite 2.44 ,14-42 gr pentru pescuitul la stiuca.O parere despre aceasta lanseta va rog.Multumesc

tito
veteran
veteran

Re: parere lanseta

Mesaj de tito » 16 Noi 2016, 16:08

Cu ce naluci si greutati vrei sa pescuiesti ? Eu as opta pentru asta http://www.totalfishing.ro/lanseta-shim ... 35579.html

stefanflorin
veteran
veteran

Mesaj de stefanflorin » 16 Noi 2016, 19:00

dumitrescu iulian scrie:salut.sunt la inceput in pescuitul la spinning si as vrea sa achizitionez o lanseta Tica New Graphite 2.44 ,14-42 gr pentru pescuitul la stiuca.O parere despre aceasta lanseta va rog.Multumesc
Lanseta de care esti interesat este o lanseta destul de rigida, potrivita pt. pescuitul la plastice soft sau eventual ceva glidere. Daca astea ar fi nalucile cu care intentionezi sa pescuiesti, este o lanseta potrivita.
Urasc atarnatorii!

daredevil
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de daredevil » 26 Noi 2016, 13:28

Salut, as vrea sa cumpar o lanseta Savage Gear Finezze Softlure ,2,50m, 12-35g pentru salau de pe mal. Imi poate spune cineva cu cate grame se incarca maxim si cum este in lanseu si dril ?

stefanflorin
veteran
veteran

Mesaj de stefanflorin » 26 Noi 2016, 17:03

am pescuit cu a unui amic la Dunare, cred ca e limitata undeva pe la 28g. La 21+guma mi s-a parut foarte ok, avea rezerva buna la intepare. Dril n-am avut cu ea :D
Urasc atarnatorii!

fishmaster56
senior
senior

Mesaj de fishmaster56 » 26 Noi 2016, 17:21

O am de ceva vreme. E o lanseta buna la pretul ala, se incarca fara probleme si ceva peste limita de actiune, inteapa bine si in drill e solida si elastica datorita varfului XFast. Insa nu inteleg de ce multi intreaba cat duce o lanseta sau alta peste limita ei de putere. Oricat ar fi de buna o lanseta, sa arunci naluci ce depasesc chiar si cu putin limita data de producator e deja un risc, chiar daca ea rezista bine fara sa scartaie. Vrei sa arunci naluci mai grele, ia o lanseta mai solida. Multi spinneri incepatori cauta lanseta universala, buna si la aia si la aia. Cu cat o lanseta este mai universala, cu atat e mai putin performanta. In fine, eu sunt multumit de Savage, am dat cu ea si la plastice moi si la reactive si se comporta f bine. Ti-o recomand.

Scrie răspuns