Parere Lanseta Dragon NanoForce 2.35m 6-28g
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Re: Parere Lanseta Dragon NanoForce 2.35m 6-28g
Cum e Guide Select de 2.60 7-28,duce 28gr+guma,sau tot cam aprox.21+guma este..?
Sa pui mana pe o japoneza pursange, cu blankul cat foita de tigare...ti-e si frica sa lansezi cu ele si totusi nu se rup daca sunt exploatate corect.fishmaster56 scrie:Toate Dragoanele din gama Nano par firave pt. ca au blancurile subtiri si sunt mai usoare, dar in realitate nu-s deloc. Poti conta pe ele in gama lor de putere.
Dupa parerea mea modelul Guide Select e cel mai nereusit model. E greu, aproape imposibil de echilibrat, lipsit de senzitivitate, nu are rezerva de putere.albert.C scrie:Cum e Guide Select de 2.60 7-28,duce 28gr+guma,sau tot cam aprox.21+guma este..?
- stefanflorin
- veteran
alea pur sange te cam usuca de bani iar cand e sa se intample nenorocirea, se intampla cu sau fara voia noastra.
@albert: cam 21+guma
@albert: cam 21+guma
Urasc atarnatorii!
-
- senior
No lasa-ma frate mai usor ca astea-s cam piperate si divorteaza nevasta-mea. Ca m-a vazut cand am intrat in casa cu Dragonul si i-am zis ca l-am luat de Black Friday cu 50 de lei. Doamne fereste ca dupa ce mor sa-mi vanda sculele cu cat stie ea ca le-am luat.tito scrie:Sa pui mana pe o japoneza pursange, cu blankul cat foita de tigare...ti-e si frica sa lansezi cu ele si totusi nu se rup daca sunt exploatate corect.fishmaster56 scrie:Toate Dragoanele din gama Nano par firave pt. ca au blancurile subtiri si sunt mai usoare, dar in realitate nu-s deloc. Poti conta pe ele in gama lor de putere.

Vroiam doar sa mentionez ca seria Nano nu are peretii foarte subtiri, nu e o lanseta fragila, am tras de ea ducand-o la limita,inclusiv in privinta greutatilor lansate si e in perfecta stare. Cat despre confort si alea japoneze ...de ceva vreme am pescuit cu bete pana in 130 gr si la ultima partida am folosit Turelul de 2,60m care are in jur de 160 gr, vreau sa-ti spun ca mi s-a parut un adevarat ciomag
.

- stefanflorin
- veteran
pai turelul e cam tot atat de japonez cat un Dragon
cand zic japonez ma refer la alea 4-500E +, made in Japan, gen Graphiteleader. Major craft le face in china, ca si ceilalti.

Urasc atarnatorii!
Altceva am vrut sa spun, faptul ca alea japoneze pursange sunt foarte usoare, perfect echilibrate si dupa ce pescuiesti cu ele cele din clasa inferioara de pret par adevarate ciomege. E drept ca nu m-as aventura sa pescuiesc cu un Graphiteleader acolo unde pescuiesc cu Dragonul sau Turelul si nici n-as risca sa trag de Graphiteleader asa cum am facut-o in dese randuri cu cele doua marci. Una peste alta ar trebui sa ne bucuram ca putem pescui cu lansete ca cele de la Dragon,Colmic,Favorite,etc ,bete la care cu ceva timp in urma dor visam in timp ce pescuiam cu bete de peste 200-300gr ce aveau inele de o calitate indoielnica.stefanflorin scrie:pai turelul e cam tot atat de japonez cat un Dragoncand zic japonez ma refer la alea 4-500E +, made in Japan, gen Graphiteleader. Major craft le face in china, ca si ceilalti.
- stefanflorin
- veteran
adevarul e ca in ultimii ani au aparut lansete de serie de buna calitate, dotate cu componente foarte bune, la niste preturi cum nu prea visam. Cine stie ce ne mai rezerva viitorul si ce intorsatura mai ia industria asta.
Urasc atarnatorii!
si cam ce recomandari avem pt cel mai senzitiv Dragon,ce poate duce un minim un 21+guma ?