parere despre:Lanseta CHERRYWOOD SPIN 2,40m 8-25 gr.

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Biban
veteran
veteran

Mesaj de Biban » 15 Dec 2009, 01:21

Este o bata ingrozitoare. Mi-am luat eu si a doua zi nu stiam cum sa scap de ea. Daca are 8-25 gr cea de 2,40 eu ma las de orice fel de pescuit si sculele le donez gratis. Si am luat-o pe cea cu inele sic, care e mai scumpa...

zeff
junior
junior

Mesaj de zeff » 15 Dec 2009, 03:50

Salut Marius ,
Eu am avut-o pe cea de 270 ;9-28.
Am facut-o cadou cumnatului care da la stationar.
Asa cum s-a mai scris nu are legatura cu salaul.
Poate cu fitnesul, mai degraba :D
Dupa o zi de dat cu ea (daca poti da o zi :lol: ) nu mai poti duce lingura la gura.
Are in jur de 380 gr (din cate imi amintesc ) ,si daca mai pui o mulineta de 360 ,cum folosesc eu , te resimti in mod sigur la cateva zeci de aruncari.
La pretul la care se comercializeaza ~135 ron poti gasi un bat mult mai usor , poate chiar la ~180 gr.Posibil sa mai pui cateva zeci maxim 5 .

JONES
veteran
veteran

Mesaj de JONES » 15 Dec 2009, 07:57

Am un cherrywood de 2,70 de 8-28 grame. Cine a facut evaluarea e un TAMPIT. Batul ala dupa clasificarea europeana cel putin 40-50 grame. E un bat de spinning heavy si sincer eu am dat cu linguroace de 20 de grame in sus. Sincer nu e pentru SALAU. E din fibra de sticla ramforsata e o adevarat coada de matura. Adica senzitivitate 0%. E un bat greu pentru baieti mai voinici care au muschi cat painile si articulatii de fier (Ca sa fiu modest pe mine ma dureau incheieturile).
Inele sunt modeste dar totusi ca le taie textil e cam mult sunt totusi din carbura de aluminiu (parca) si eu nu am avut nici o problema cu un textil corastrong 0,18 mm.
the angler is catching xxx, not by the lure

MARIUS POPA
veteran
veteran

Mesaj de MARIUS POPA » 15 Dec 2009, 20:07

bun, am inteles, renunt atunci, din descriere nu parea bat din fibra de sticla,
ci din carbon.dar ma bazez pe spusele voastre, si facand o medie, sunteti mai multi cu o parere proasta despre el.
multumesc pentru sfaturi, daca nu intrebam, il faceam cadoo la soacra sa-l scarpine pe socru! :lol: :D
Imagine
Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 15 Dec 2009, 20:14

am acest bat e vroba de varianta 2.4m, 8-25gr
este primul meu bat de spining si ma declar foarte multumit de raportul pret/calitate
a fost si este pescuit exclusiv cu textil, si da, dupa 1.5ani am schimbat inelul de varf cu unul de la fuji,dar atata tot - nu spun ca am vrut intradevar sa schimb toate inelele si sa le repozitionez, insa am ajuns la concluzia ca nu se merita din punct de vedere financiar.
culmea este ca exact cu acest bat am prins si cel mai mare salau al meu,4.4kg,pe Olt in plin curent.
pe acest bat am o mulineta Ryobi Ecusima 3000vi si se echilibreaza foarte bine.
nu spun ca este un bat foarte bun, departe de mine gandul asta si nici nu ar putea fi la acest pret ( totusi,sa nu uitam ca pt o calitate foarte buna sunt cheltuieli in plus), dar nici nu este un bat atat de rau pe cat il descriu confratii, cel putin asta este parerea mea .
in concluzie,in gama asta de pret, daca nu iti permiti mai mult, merita acest bat, este un bat nu foarte senzitiv dar robust ,de incredere si isi face treaba bine.

MARIUS POPA
veteran
veteran

Mesaj de MARIUS POPA » 15 Dec 2009, 20:23

am gasit batul la 97 de lei, lichidare de stoc, si de aia m-am hazardat, ca altfel, la cate cheltuieli aduce sfarsitul de an, nu cred ca era loc.
Imagine
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.

grecu
veteran
veteran

Mesaj de grecu » 15 Dec 2009, 22:01

mai strangi putin la pusculita si iti iei un bat care sa corespunda cerintelor tale si ale pestilor :wink:

MARIUS POPA
veteran
veteran

Mesaj de MARIUS POPA » 15 Dec 2009, 22:19

aha, deci batul nu e ceea ce pare, am sa ma reorientez atunci.
va multumesc pentru pareri pro so contra. 8)
Imagine
Fii pescar nu talhar.

grecu
veteran
veteran

Mesaj de grecu » 15 Dec 2009, 22:23

MARIUS POPA
veteran
veteran

Mesaj de MARIUS POPA » 15 Dec 2009, 22:31

un mod de recomandare, multumesc mosule 8) ;dar nu-mi permit acuma. 8)
Imagine
Fii pescar nu talhar.

Scrie răspuns