PANTHER MARTIN
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
PANTHER MARTIN
Renumitele linguri Panther Martin le puteti gasi incepand cu data de 14.02.06 pe www.yo-zuri.ro la sectiunea linguri.[/b]
caius delamarian
era sa-l prinzi...cred ca l-ai ratat,nu ai fost pe fazasprosalmorapala scrie:Caius ...deci o ai sau nu?

sa fii mai atent alta data

Michael va recomanda Regulamentul forumului
Voblerul TX Minnow Junior culoarea PR este sa stiti extraordinar si face toti banii. Am pescuit cu multe voblere dar acest vobler este extraordinar merita absolut toti banii si sa stiti ca se pierde destul de greu deoarece e de suprafata. Si la marimea aruncarii este extraordinar avand in vedere greutatea. Il recomand la toti cei care sunt impatimiti in ale pescuitului la rapitori.
- ravenheart
- veteran
e o chestie buna asta cu panther martin la noi, sunt linguri f bune si imi pare bine ca le voi putea procura mai usor la nevoie
Dark, morbid, a poet and singer, your death and my resurrection. I am a warrior, a shadow lord. I am the one who troubles your mind. I am the one that you always try to subdue, I am the moon frost, the superior race, the one you'll never achieve.
- ravenheart
- veteran
stiu, eu tot din cluj le-am procurat pe astea, dar tipul de la care le luam nu avea o gama prea variata
Dark, morbid, a poet and singer, your death and my resurrection. I am a warrior, a shadow lord. I am the one who troubles your mind. I am the one that you always try to subdue, I am the moon frost, the superior race, the one you'll never achieve.