PANTHER MARTIN

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
mariusz
utilizator constant
utilizator constant

PANTHER MARTIN

Mesaj de mariusz » 29 Iul 2011, 10:14

Acum 2 ani am cumparat de la Fishshop primele bucati de rotative si am avut rezultate extraordinare cu ele la clean.Din pacate in acest moment cei de la fishshop nu le mai au pe stoc si nu stiu de unde as mai putea cumpara.Totodata ma intereseaza impresia celor care au folosit astfel de naluci,culori,marimi.
Multumesc anticipat.

sorinB
veteran
veteran

Mesaj de sorinB » 29 Iul 2011, 10:17

http://xxx.ro/index.php
selecteaza la "Producatori" in partea dreapta "Panther Martin" si gasesti :wink:

mariusz
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de mariusz » 29 Iul 2011, 10:34

Din pacate nu au marimile si culorile care ma intereseaza.Cele pe care le caut au in plus un fel de musca legata pe ancora.Poate mai are cineva ceva informatii.

Sorin
Moderator
Moderator

Mesaj de Sorin » 29 Iul 2011, 10:40

Gasesti la Gipo , Panther Martin , stiva
f bune
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.

lucian_t73
junior
junior

Mesaj de lucian_t73 » 29 Iul 2011, 10:48

salut, marius.
Încearcă la magazinul Păstrăvul din Mănăştur. De obicei au în stoc aşa ceva, inclusiv modele cu pene pe ancore. Eu le folosesc in special la păstrăv, cel mai bun model pe râu mi se pare cel argintiu, simplu, mărime 1, cu sau fără pene. Am prins bine şi clean cu ele, mai ales în râuri de munte. Sunt cele mai eficiente rotative pe care le-am folosit pt. clean şi păstrăv, dar mai au modele asemănătoare şi cei de la mepps (modelele XD), maver sau berti (axat, ceva mai mari dar tot foarte bune). La modelele ceva mai mari (nr.3), cu lest şi skirt alb am luat şi avat, dar nu foarte mare.

mariusz
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de mariusz » 29 Iul 2011, 11:17

Nu au nici cei de la Pastravul din Manastur,in Cluj nu mai este magazin Gipo din cate stiu,iar XD de la Mepps si Berti le pescuiesc dar cel putin pe lacurile de munte unde le-am incercat nu au avut aceleasi rezultate.E posibil sa fiu subiectiv stiti si voi ce se intampla cind ai incredere intr-o naluca.In afara de asta intresant lucru este ca PM ITALY asa cum scrie pe ele nu prea exista pe internet???

IlieNeamt
veteran
veteran

Mesaj de IlieNeamt » 29 Iul 2011, 11:18

www.pentrupescuit.ro

mariusz
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de mariusz » 29 Iul 2011, 11:29

Am studiat si pe panthermartin.com si e foarte curio caaceste produse nu exista.Nu stiu exact care e explicatia,dar cert este ca cele pe care le pescuiesc sunt marcate cu Italy.E posibil sa fie contrafacute,cert este ca cel care le-a produs pt.prima data e polonez.

misulian
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de misulian » 29 Iul 2011, 14:38

foarte bune rotativele astea, am si XD-ul de la Mepps si Axatul de la Berti, dar cu astea nu prea am avut suces. Ce imi place la ele si de ce is asa deosebite, cred ca e faptul ca se rotesc si la cea mai lenta recuperare.
"Somnul ratiunii naste monstrii", din pacate fara solzi.

Scrie răspuns