PANTHER MARTIN
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
PANTHER MARTIN
Acum 2 ani am cumparat de la Fishshop primele bucati de rotative si am avut rezultate extraordinare cu ele la clean.Din pacate in acest moment cei de la fishshop nu le mai au pe stoc si nu stiu de unde as mai putea cumpara.Totodata ma intereseaza impresia celor care au folosit astfel de naluci,culori,marimi.
Multumesc anticipat.
Multumesc anticipat.
-
- junior
salut, marius.
Încearcă la magazinul Păstrăvul din Mănăştur. De obicei au în stoc aşa ceva, inclusiv modele cu pene pe ancore. Eu le folosesc in special la păstrăv, cel mai bun model pe râu mi se pare cel argintiu, simplu, mărime 1, cu sau fără pene. Am prins bine şi clean cu ele, mai ales în râuri de munte. Sunt cele mai eficiente rotative pe care le-am folosit pt. clean şi păstrăv, dar mai au modele asemănătoare şi cei de la mepps (modelele XD), maver sau berti (axat, ceva mai mari dar tot foarte bune). La modelele ceva mai mari (nr.3), cu lest şi skirt alb am luat şi avat, dar nu foarte mare.
Încearcă la magazinul Păstrăvul din Mănăştur. De obicei au în stoc aşa ceva, inclusiv modele cu pene pe ancore. Eu le folosesc in special la păstrăv, cel mai bun model pe râu mi se pare cel argintiu, simplu, mărime 1, cu sau fără pene. Am prins bine şi clean cu ele, mai ales în râuri de munte. Sunt cele mai eficiente rotative pe care le-am folosit pt. clean şi păstrăv, dar mai au modele asemănătoare şi cei de la mepps (modelele XD), maver sau berti (axat, ceva mai mari dar tot foarte bune). La modelele ceva mai mari (nr.3), cu lest şi skirt alb am luat şi avat, dar nu foarte mare.
Nu au nici cei de la Pastravul din Manastur,in Cluj nu mai este magazin Gipo din cate stiu,iar XD de la Mepps si Berti le pescuiesc dar cel putin pe lacurile de munte unde le-am incercat nu au avut aceleasi rezultate.E posibil sa fiu subiectiv stiti si voi ce se intampla cind ai incredere intr-o naluca.In afara de asta intresant lucru este ca PM ITALY asa cum scrie pe ele nu prea exista pe internet???