Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Nagy Tiberiu scrie: ↑24 Ian 2019, 20:35Bună seara,bine v am găsit sunt Tiberiu din Arad şi aş dorii un sfat în alegera unei lansete pt avat.Pescuiesc pe râul Mureş cu minowuri de 7-9cm dar şi cu ratllinuri(mai intră şi câte un somn deci trebuie o lansetă ce face față unor driluri mai serioase.M am oprit la Rapture seals 2.74 7-45g sau Fenwick crank 2.74 8-25g(am nevoie şi de lansări lungi).Aş dorii un sfat ce să aleg.Mulțumesc anticipat.✌ps.scuze dacă apar ciudățeni dar sunt anti talent la tehnologie
![]()
Nagy Tiberiu scrie: ↑24 Ian 2019, 20:35Bună seara,bine v am găsit sunt Tiberiu din Arad şi aş dorii un sfat în alegera unei lansete pt avat.Pescuiesc pe râul Mureş cu minowuri de 7-9cm dar şi cu ratllinuri(mai intră şi câte un somn deci trebuie o lansetă ce face față unor driluri mai serioase.M am oprit la Rapture seals 2.74 7-45g sau Fenwik crank 2.74 8-25g(am nevoie şi de lansări lungi).Aş dorii un sfat ce să aleg.Mulțumesc anticipat.✌ps.scuze dacă apar ciudățeni dar sunt anti talent la tehnologie
![]()