?ps.scuze dac? apar ciud??eni dar sunt anti talent la tehnologie

Moderatori: Adelin, tudor, johnnybravo, Sorin, Moderatori

?ps.scuze dac? apar ciud??eni dar sunt anti talent la tehnologie

Nagy Tiberiu scrie: ↑24 Ian 2019, 20:35Bun? seara,bine v am g?sit sunt Tiberiu din Arad ?i a? dorii un sfat în alegera unei lansete pt avat.Pescuiesc pe râul Mure? cu minowuri de 7-9cm dar ?i cu ratllinuri(mai intr? ?i câte un somn deci trebuie o lanset? ce face fa?? unor driluri mai serioase.M am oprit la Rapture seals 2.74 7-45g sau Fenwick crank 2.74 8-25g(am nevoie ?i de lans?ri lungi).A? dorii un sfat ce s? aleg.Mul?umesc anticipat.?ps.scuze dac? apar ciud??eni dar sunt anti talent la tehnologie
![]()

Nagy Tiberiu scrie: ↑24 Ian 2019, 20:35Bun? seara,bine v am g?sit sunt Tiberiu din Arad ?i a? dorii un sfat în alegera unei lansete pt avat.Pescuiesc pe râul Mure? cu minowuri de 7-9cm dar ?i cu ratllinuri(mai intr? ?i câte un somn deci trebuie o lanset? ce face fa?? unor driluri mai serioase.M am oprit la Rapture seals 2.74 7-45g sau Fenwik crank 2.74 8-25g(am nevoie ?i de lans?ri lungi).A? dorii un sfat ce s? aleg.Mul?umesc anticipat.?ps.scuze dac? apar ciud??eni dar sunt anti talent la tehnologie
![]()