Oscilante

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

srb
veteran
veteran

Mesaj de srb » 28 Aug 2009, 02:17

cred ca a rascolit tot de la pagina 1 :lol: :lol: :lol:

Vectrex94
senior
senior

Mesaj de Vectrex94 » 28 Aug 2009, 07:14

Rublex Orkla...cele originale. Aveti idee de unde as putea sa cumpar? Ca cei de la MIMTeam au, dar nu sunt originale. Am avut 2 originale si mai am inca 2, care nu-s originale, si s-a simtit diferenta;cu cele originale am prins in nebunie, cu celelalte insa foarte rar.

TopGear
senior
senior

Mesaj de TopGear » 03 Sep 2009, 22:40

Oscilantele Gipo si DAM mi-au adus cateva stiuci mai maricele la mal, toamna in ape mai reci. Dollinger in special si piscot - Gipo, iar de la DAM - cele duble, cu partea interioara de culoarea aramei.

AdrianHD
veteran
veteran

Mesaj de AdrianHD » 20 Aug 2010, 21:34

Foloseste cineva oscilantele astea de la Arow (MISU) http://www.arw.ro/images/produse/l/F3.OSC.M_l.jpg ? Cum sunt? Coclesc tot asa de repede ca si cele de la Gipo?
Until next time....Tight Lines!

grey-wolf
veteran
veteran

Mesaj de grey-wolf » 20 Aug 2010, 23:42

foloseste un partener de al meu si e multumit . e chear fan <misu> . eu sunt fan gipo deci nu pot sa iti spun din experienta mea cum si cit de repede oxideaza cele de misu dar cele de gipo le cureti foarte usor cu o periuta de dinti si pasta de dinti . dupa parerea lui cele mai bune (in zona noastra ,,de conflict":lol: ) sunt eira,dolinger,zack si profi intre 6 si 13 grame

Radu_
veteran
veteran

Mesaj de Radu_ » 21 Aug 2010, 08:55

adriancean scrie:Foloseste cineva oscilantele astea de la Arow (MISU) http://www.arw.ro/images/produse/l/F3.OSC.M_l.jpg ? Cum sunt? Coclesc tot asa de repede ca si cele de la Gipo?
folosesc si eu mishu, am prins f. bine in primavara cu ele, nu coclesc.

MARIUS POPA
veteran
veteran

Mesaj de MARIUS POPA » 21 Aug 2010, 09:17

misu sunt ok, nu deraiaza de la curs, au un joc constant si daca mai sti sa-i imprimi si cate o miscare haotica, rupe gura targului.
Parerea mea 8)
Imagine
Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.

AdrianHD
veteran
veteran

Mesaj de AdrianHD » 21 Aug 2010, 13:26

Am luat doar doua,sper sa nu cocleasca ca cele de la Gipo si mai nou ca cele de la Berti...Curios este ca am cumparat o serie de vreo 5 oscilante de la Berti,si nici in ziua de azi nu au nici un semn de coclire(au aproape un an) dar ultimile 4 cumparate de vreo 5 luni deja arata tare rau.... :?:
Until next time....Tight Lines!

kingofbeasts
veteran
veteran

Mesaj de kingofbeasts » 10 Sep 2010, 11:25

adriancean scrie:Foloseste cineva oscilantele astea de la Arow (MISU) http://www.arw.ro/images/produse/l/F3.OSC.M_l.jpg ? Cum sunt? Coclesc tot asa de repede ca si cele de la Gipo?
eu sunt fan misu. nu coclesc si iaca deja au mai mult de un an de zile in care nu intotdeauna le-am stres si/sau uscat inainte de a le pune in cutie. iti recomand cu caldura mai ales eira si doli . mie imi plac cele de 10-11 grame la stiuca pentru ca le pot juca mai bine. vremea pentru eira acum incepe. doli e in plin sezon. au avantajul ca sunt putin mai late decat modelele similare facute de berti , cati sau chiar gipo si au scobitura chiar putin mai pronuntata . :wink:

Belenyessy S
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Belenyessy S » 10 Sep 2010, 12:52

Cele mai bune rezultate le-am avut la Gipo Dolinger, Orkla si Lynx de la Berti. Mai nou am cumparat mepps syclops dar au fost prea grele, le-am dus la un atelier si le-am slefuit un pic, acum sunt usoare si au o miscare f buna;

Scrie răspuns