original (scump) vs. contrafacut (bazar, ieftin)
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
- Dornea Ionut
- senior
Eu cred ca fiecare ar trebuni sa isi cunoasca limitele... Important este sa fii la timpul potrivit in locul potrivit. Vei prinde cu siguranta si peste...
Messenger: dorneai
Mail: dorneai@yahoo.com
In rest, va... fir intins si peste-n punga...
Ca sa iti dai seama cat de prost esti, trebuie sa gandesti totusi putin

Bineinteles ca diferentele sunt mari , dar daca nu te arunci direct la cel mai ieftin stift si studiezi bine cum e facuta scula , poti sa mergi linistit si pe varianta ieftina din targ. Momentan folosesc ca solutie universala un bat carbon de 45 de lei si o mulineta de 4o lei, ambele china no-name ( mai degraba am incredere intr-o firma necunoscuta decat o firma consacrata dar contrafacuta) Pana acum au facut fata la multe incercari...si nu imi menajez sculele. La fel poti sa calci si pe un bat de 100+ de euro si sa-l rupi, si nisip bagi si in mulineta scumpa si in aia ieftina. E adrevarat, nu iti ofera aceeasi "senzatie" la mana ca o scula de top, dar odata ce te-ai obisnuit devine o prelungire a mainii. Mi-as putea permite si scule mai scumpe dar nu vad justificarea( pt cazul meu) , pescuiesc mai mult in conditii grele la dunare ( nisip, noroi, mers prin boscheti cu lanseta) iar la transport sculele se "toaca" de la vibratii si sunt expuse la lovituri cand incalec/descalec ( motocicleta
)
Sunt convins ca sfarsitul lansetei nu va fi in drill ci o lovitura de o craca sau un picior care calca neatent, iar mulineta probabil va sfarsi de la socurile primite in bagaj la transport ... moment in care voi concluziona ca si-au trait viata, si-au justificat banii si imi voi lua altele.
Distractie placuta in continuare !

Sunt convins ca sfarsitul lansetei nu va fi in drill ci o lovitura de o craca sau un picior care calca neatent, iar mulineta probabil va sfarsi de la socurile primite in bagaj la transport ... moment in care voi concluziona ca si-au trait viata, si-au justificat banii si imi voi lua altele.
Distractie placuta in continuare !

- Dornea Ionut
- senior
Da... Iar pe de alta parte daca ti s-a pus pata sa o ai, o vei cumpara... Important, cel mai important, este sa fii satisfacut sufleteste!!!
Messenger: dorneai