original & fals
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
- kuin tauti
- veteran
calu de dar nu se cauta in gura...
si chiar si atunci... , nainte de a " blagoslovii "...
, ar trebui sa te gindesti cit a avut e a face cu pescuitul cel care ti-a facut cadoul..., caci pt unii ar fi tot o apa si un pamint dar sint cu intentii bune..
acu... , daca unu dintre ele se nvirte aiurea..., vezi ca se poate regla din ochiet...
si chiar si atunci... , nainte de a " blagoslovii "...

acu... , daca unu dintre ele se nvirte aiurea..., vezi ca se poate regla din ochiet...
- danielcocea
- veteran
-
- veteran
- Bogdan_Alex
- veteran
taicamiu avea un fake de original floater cu care a luat salai de am ramas cu gura cascata. deci chiar nu conteaza daca e fake sau nu.
singura diferenta reala este rata de succes la prima aruncare pe apa. la fakeuri ai mari sanse sa inoate ca toporu. dar daca prinzi unele care bat, vorba antevorbitorilor, nu cred ca sta pestele sa vada daca scrie rapala pe barbeta.
singura diferenta reala este rata de succes la prima aruncare pe apa. la fakeuri ai mari sanse sa inoate ca toporu. dar daca prinzi unele care bat, vorba antevorbitorilor, nu cred ca sta pestele sa vada daca scrie rapala pe barbeta.
- Bogdan_Alex
- veteran
original&fals
Rapala produce de ceva timp in Estonia.
nu este nicio diferenta comparativ cu voblerele facute-n Irlanda.
exista si destule produse contrafacute insa pe cutie nu este specificat producatorul.
produsele Storm sunt facute-n China dar autorizat.functioneaza foarte bine,rezista la "pestii cu dinti"si sunt mult mai ieftine decat Rapala.
nu este nicio diferenta comparativ cu voblerele facute-n Irlanda.
exista si destule produse contrafacute insa pe cutie nu este specificat producatorul.
produsele Storm sunt facute-n China dar autorizat.functioneaza foarte bine,rezista la "pestii cu dinti"si sunt mult mai ieftine decat Rapala.
unul dintre cele mai bune voblere ale mele, a fost un fake Rapala luat de pe taraba din Obor cu 80000, pe vremea cand cele originale erau de trei ori mai mult.
din pacate, la o aruncare direct intr-un dig de piatra, s-a spart si am ramas doar cu jumatatea superioara, care acum e la loc de cinste in panoplie
din pacate, la o aruncare direct intr-un dig de piatra, s-a spart si am ramas doar cu jumatatea superioara, care acum e la loc de cinste in panoplie