Opinii lanseta UL
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
ULX-ul este fast toata ziua...razdvaan , tu mi se pare ca defapt te orientezi spre ML si nu UL..pana in 15 g ala e bat ML spre M..nicidecum UL. ULX-ul este unul cel mai fast bat UL ce am vazut..la puterea asta. Teapan , nu inseamna fast...cel mai des ineamna un bat mai puternic sau subevaluat la gramaje de aruncare...
Eu impartasesc parerea lui Vlad... si am pipait ambele bete!vlad21 scrie:ULX de 1.85 pare putin mai rigid mai fast (mai de biban.. lightjigging)costin_s scrie:ULX-ul mie unul mi se pare foarte moale pe varf, si daca iti intra si vre-un dintos nu cred ca i-ai da teapa cum trebuie...
.... in timp ce ULX de 2.10 este mai moale.. intradevar
Cel de 1.85 nu prea imi place pentru ca nu lucreaza varful ci mijlocul!
spinning-addicted!
- andriipopa75
- veteran
Opinii lanseta UL
Ce parere aveti de o lanseta Pezon&Michel Redoutable Bass 180L , care arunca 2-10gr.? E potrivita pentru clean ?
Parerea mea este ca ULK stie bine ce spune, pescuind acest bat.
Nuiaua este fast fara indoiala, faptul ca nu-i atat de"rigid" cat l-ar dori unii sau altii, asta-i alta discutie. La urma urmei, este si o chestiune de preferinte.
Razvan, te felicit pentru alegere daca asta-i batul ce-ti vine bine in mana, insa 3-15 cred ca este defat un ML nu un UL.
Besliule, am pescuit ULX-ul cu jiguri 2-3-5 gr+"viermele" la bibi si merge foarte bine.
Eu il simt senzitiv insa aspectul acesta este mai degraba subiectiv.
Aici se poate vedea in startul filmuletzului cum lucreaza varful:
http://www.youtube.com/watch?v=d6VHwUWPb2M
Nuiaua este fast fara indoiala, faptul ca nu-i atat de"rigid" cat l-ar dori unii sau altii, asta-i alta discutie. La urma urmei, este si o chestiune de preferinte.
Razvan, te felicit pentru alegere daca asta-i batul ce-ti vine bine in mana, insa 3-15 cred ca este defat un ML nu un UL.
Besliule, am pescuit ULX-ul cu jiguri 2-3-5 gr+"viermele" la bibi si merge foarte bine.
Eu il simt senzitiv insa aspectul acesta este mai degraba subiectiv.
Aici se poate vedea in startul filmuletzului cum lucreaza varful:
http://www.youtube.com/watch?v=d6VHwUWPb2M