Opinii lanseta UL
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
- veteran
in primavara mi-am luat black bull ul de 1.80, f ok batul, dar la voblere mici nu e f senzitiv, daca e un peste mai nehotarat, il simti dupa ce se agata singur (daca se agata
), insa azi mi-am luat ulx de 2.10, pare mult mai senzitiv dar inca nu am iesit pe apa cu el, deci momentan e doar o parere, cam la toate capitolele sta mai bine decat black bull, doar la cotor imi place mai mult black bull ca e mai subtire, mai finut, la ulx e mai gros, alta forma, mai "spatial" dar sigur nu in asta se reflecta calitatea unui bat, dupa ce-l pescuiesc si-mi pot face o parere, o sa revin cu info, dar cum au mia spus si alti colegi, nu cred ca va regreta nimeni ca si-a cumparat ULX

NU POTI ALEGE SA IMBATRANESTI SAU NU;
DAR POTI ALEGE SA EVOLUEZI
iti asteptam opinia Adrian25 !!adrian25 scrie:in primavara mi-am luat black bull ul de 1.80, f ok batul, dar la voblere mici nu e f senzitiv, daca e un peste mai nehotarat, il simti dupa ce se agata singur (daca se agata), insa azi mi-am luat ulx de 2.10, pare mult mai senzitiv dar inca nu am iesit pe apa cu el, deci momentan e doar o parere, cam la toate capitolele sta mai bine decat black bull, doar la cotor imi place mai mult black bull ca e mai subtire, mai finut, la ulx e mai gros, alta forma, mai "spatial" dar sigur nu in asta se reflecta calitatea unui bat, dupa ce-l pescuiesc si-mi pot face o parere, o sa revin cu info, dar cum au mia spus si alti colegi, nu cred ca va regreta nimeni ca si-a cumparat ULX
besliu@ ,nu promit ca pot iesi in urmatoarele zile ca nu am o mulineta ul cu care sa echipez lanseta, deci daca detii o mulineta corespunzatoare, ne intalnim sa vedem amandoi cum se comporta batul, iti faci si u o idee, daca nu mai asteapta putin sa-mi iau mulineta UL, aviz amatorilor, daca vinde cineva o mulineta la pret de criza.......ca m-a uscat la buget batul si nu vreau sa mai dau la fel si pe mulineta, astept oferte 

NU POTI ALEGE SA IMBATRANESTI SAU NU;
Besliu..parerea noastra nu conteaza?
??.
Uite o "parere" frumoasa
N-a facut nici pas, batul.
http://www.rapitori.ro/forum/album_page ... c_id=12655
Si iti mai recomand galeria lui d_ali...el are "pareri" mai mari si mai multe
Amandoi , il avem pe cel de 2,10 .
Da, este foarte senzitiv la jiguri si la voblere in lacuri..in curent mai puternic , deja pierde ceva , datorita curburii exagerate, dar si acolo doar cu cranckuri sau alte naluci mai reactive...cu microvoblere nu isi pierde din senzitivitate nici acolo.

Uite o "parere" frumoasa

http://www.rapitori.ro/forum/album_page ... c_id=12655
Si iti mai recomand galeria lui d_ali...el are "pareri" mai mari si mai multe

Amandoi , il avem pe cel de 2,10 .
Da, este foarte senzitiv la jiguri si la voblere in lacuri..in curent mai puternic , deja pierde ceva , datorita curburii exagerate, dar si acolo doar cu cranckuri sau alte naluci mai reactive...cu microvoblere nu isi pierde din senzitivitate nici acolo.