Opinii lanseta UL

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 22 Dec 2010, 09:22

Neasteptat de teapan este 2.40...este ca si 2.10-ul...oricum cine vrea mai teapan sa il ia pe ala de 1.85..sunt bete foarte ok toate cele 3 variante..
http://ulkustom.wblog.ro/
UlKustom Rods
Live,breathe,build,f.i.s.h.

YoNutzu
senior
senior

Mesaj de YoNutzu » 22 Dec 2010, 09:40

Eu am un Black Bull de 2,10 si acum vreau ceva mai lung si putere mai mica si cred ca ULX-ul de 2,40 este perfect pentru ce vreau eu, numai sa nu fie prea moale :)

ANDREI RIGA
veteran
veteran

Mesaj de ANDREI RIGA » 22 Dec 2010, 11:16

E bine rau 2.40-ul ! E mai moale Black Bull-ul HC UL decat ULX! HCul e un batz ok, dar ULX il bate , fie si numai ptr inele ! Cei drept, e si o diferenta de pret substantiala intre ele !

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 22 Dec 2010, 19:12

Merita suma oricand...Fie si pentru designul , ce aduce un suflu de JDM parca ;) Chiar si la 2.40 este mai teapan decat Black Bull la 2.10...Il au la Arrow si l-am avut in mana. Sigur , nu dezamageste batul pe nimeni...in nici o lungime..Usoara, teapana si puternica.
UlKustom Rods

adrian25
senior
senior

Mesaj de adrian25 » 22 Dec 2010, 19:27

in primavara mi-am luat black bull ul de 1.80, f ok batul, dar la voblere mici nu e f senzitiv, daca e un peste mai nehotarat, il simti dupa ce se agata singur (daca se agata :? ), insa azi mi-am luat ulx de 2.10, pare mult mai senzitiv dar inca nu am iesit pe apa cu el, deci momentan e doar o parere, cam la toate capitolele sta mai bine decat black bull, doar la cotor imi place mai mult black bull ca e mai subtire, mai finut, la ulx e mai gros, alta forma, mai "spatial" dar sigur nu in asta se reflecta calitatea unui bat, dupa ce-l pescuiesc si-mi pot face o parere, o sa revin cu info, dar cum au mia spus si alti colegi, nu cred ca va regreta nimeni ca si-a cumparat ULX
NU POTI ALEGE SA IMBATRANESTI SAU NU;
DAR POTI ALEGE SA EVOLUEZI

Besliu
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Besliu » 22 Dec 2010, 23:39

adrian25 scrie:in primavara mi-am luat black bull ul de 1.80, f ok batul, dar la voblere mici nu e f senzitiv, daca e un peste mai nehotarat, il simti dupa ce se agata singur (daca se agata :? ), insa azi mi-am luat ulx de 2.10, pare mult mai senzitiv dar inca nu am iesit pe apa cu el, deci momentan e doar o parere, cam la toate capitolele sta mai bine decat black bull, doar la cotor imi place mai mult black bull ca e mai subtire, mai finut, la ulx e mai gros, alta forma, mai "spatial" dar sigur nu in asta se reflecta calitatea unui bat, dupa ce-l pescuiesc si-mi pot face o parere, o sa revin cu info, dar cum au mia spus si alti colegi, nu cred ca va regreta nimeni ca si-a cumparat ULX
iti asteptam opinia Adrian25 !!

adrian25
senior
senior

Mesaj de adrian25 » 22 Dec 2010, 23:57

besliu@ ,nu promit ca pot iesi in urmatoarele zile ca nu am o mulineta ul cu care sa echipez lanseta, deci daca detii o mulineta corespunzatoare, ne intalnim sa vedem amandoi cum se comporta batul, iti faci si u o idee, daca nu mai asteapta putin sa-mi iau mulineta UL, aviz amatorilor, daca vinde cineva o mulineta la pret de criza.......ca m-a uscat la buget batul si nu vreau sa mai dau la fel si pe mulineta, astept oferte :wink:
NU POTI ALEGE SA IMBATRANESTI SAU NU;
DAR POTI ALEGE SA EVOLUEZI

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 23 Dec 2010, 01:47

Besliu..parerea noastra nu conteaza? :oops: ??.

Uite o "parere" frumoasa ;) N-a facut nici pas, batul.

http://www.rapitori.ro/forum/album_page ... c_id=12655

Si iti mai recomand galeria lui d_ali...el are "pareri" mai mari si mai multe ;)
Amandoi , il avem pe cel de 2,10 .

Da, este foarte senzitiv la jiguri si la voblere in lacuri..in curent mai puternic , deja pierde ceva , datorita curburii exagerate, dar si acolo doar cu cranckuri sau alte naluci mai reactive...cu microvoblere nu isi pierde din senzitivitate nici acolo.
UlKustom Rods

D_ali
veteran
veteran

Mesaj de D_ali » 23 Dec 2010, 10:15

Nu stiu ce-as mai putea spune, am tot emis opinii despre joarda asta... :lol:
Pentru nehotarati pun la dispozitie echipamentul, poate astfel se ajunge mai lesne la o concluzie. "Ceaiul" este optional, insa n-ar stica sa fie... :wink:
ULk-ule, poza cu pistruiatul este mai mult decat relevanta. :bere:

Besliu
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Besliu » 23 Dec 2010, 19:44

Scrie răspuns