Opinii lanseta UL

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
PODOSU DOREL
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de PODOSU DOREL » 27 Dec 2010, 23:38

@Besliu

acum citiva ani am inceput si eu sa dau la rapitori .Nu am avut pe nimeni sa ma invete. Am mai intrebat pe MP pe unu altu am incecat diferite bete si pina la urma am ajuns la concluzia ca cele mai bune sint cele care imi plac mie si nu cele care sint in "trend" sau care se spune ca ar fi bune unui anumit stil.In fond trebuie sa ma simt eu bine cind sint pe malul apei si nu sa pescuiesc intr-un anumit fel pt ca asa se spune ca e corect.

Eu zic sa nu iti faci sperante ca o sa gasesti batul ideal pt ca mereu o vrei si alte "jucrii".Important e sa iti placa .Iar daca nu o sa-ti placa ai federul.

Fire zbuciumate

D_ali
veteran
veteran

Mesaj de D_ali » 28 Dec 2010, 08:23

Besliule, lasand micile noastre glumitze la o parte, matale ai alte probleme mai importante de rezolvat dacat lipsa unui batz cu care sa faci un pescuit decent.

Daca-ti faci un custom, cel mult te va multumi ca-ti va cadea mai bine in mana, nicidecum nu va prinde singur peste, pentru asta trebuie sa te straduiesti si sa-ti doresti mai mult, ca sa folosesc un limbaj din sport...:datz:

Daca matele, sa zic asa, renunti la spinning dupa cateva luni de incercari si dupa doua betze schimbate, apoi nu nuielele sunt de vina.

In orice caz, te felicit pentru ca-ti doresti scule de calibru, numa' ca poate ar trebui sa-ti stabilesti altfel prioritatile...no, parerea mea.

YoNutzu
senior
senior

Mesaj de YoNutzu » 28 Dec 2010, 09:42

@D_ali
Ai auzit tu pe cineva sa se mai lase de spinning dupa cateva luni?! :D Stai sa nimereasca o partida reusita si sa vezi atunci ce superincantat o sa fie. Cand m-am apucat eu de spinning nu mai vazusem pe nimeni in actiune (decat filmulete, din citit...) dar am avur noroc si de o partida foarte buna pentru inceput si nu mai aveam cine stie ce scula (o mai am si acum si o folsesc inca). Dar parca mai mereu vrei sa iti iei scule mai bune sau mai la "moda" ...

radzvaan
veteran
veteran

Mesaj de radzvaan » 28 Dec 2010, 09:52

Nu se lasa @Besliu, l-am vazut eu pe Pantelimon cat e de ambitios! :lol:
Doar ca se razgandeste de la o zi la alta in privinta echipamentelor- astazi vrea un bat, maine altul.
Fa-ti mah custom dar sa te gandesti bine ce vrei! :wink:
spinning-addicted!

Besliu
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Besliu » 28 Dec 2010, 19:26

am vazut din mesaje ca lumea spune ca nu stiu sa prind peste !!! ok !! invit pe oricare din voi in primavara cand s-o dezgheta la un concurs aci pe pantelimon o balta cat de cat ciufuta sa vedem care prinde mai mult peste , si apoi tragem concluziile !! ce ziceti ?? la feeder numai duc vorba ca nu aveti nicio sansa ! :lol: :D :lol:

Ionut the carp
veteran
veteran

Mesaj de Ionut the carp » 28 Dec 2010, 20:36

Besliu scrie: (...)concurs aci pe pantelimon (...)
Pantelimonu are mult mai multe hibe decat alea de ti le'am aratat eu :lol: :lol:

geppetto
veteran
veteran

Mesaj de geppetto » 28 Dec 2010, 20:42

Besliu scrie: la feeder numai duc vorba ca nu aveti nicio sansa ! :lol: :D :lol:
La feeder la orice ora. :lol:

Besliu
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Besliu » 28 Dec 2010, 20:49

ce zici de o partida pe arges Burtea ???

geppetto
veteran
veteran

Mesaj de geppetto » 28 Dec 2010, 20:52

Besliu scrie:ce zici de o partida pe arges Burtea ???
Mergem, sa se mai incalzeasca putin numa.

Besliu
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Besliu » 28 Dec 2010, 20:54

ok

Scrie răspuns