Okuma Avenger
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Gemba te-ai referit cumva mag de pescuit de la Conti?Patronul de acolo face de mai mult timp magarii.Si de ce anume sa nu spui care mag face potlogarii?Pai de ce vb noi pe site-ul asta?Printre altele sa nu luam tepe si sa ne avertizam colegii pescari despre niste mag care vand facaturi la "reducere". 

http://www.easteam.ro
Pestii nu citesc carti!
Pestii nu citesc carti!
Mara mai colaboraza si cu altcineva? N-ar trebui.Vectrex94 scrie:Din magazinul Mara mi-au zis baietii ca se poate aduce Un AV30 (ca acest tip ma intereseaza), si presupun ca de la Arrow aduc, ca (si) cu ei colaboreaza.Oare sa fie la Arrow facaturiNu ma speriati,ca-mi place la nebunie mulineta
,numai ca nu am vazut acest model,numai modelul AV15.
La Arrow nu sunt facaturi. Toate (absolut toate) importurile se fac pe filiera oficiala (de la producatori/distribuitori). Cei 14 ani de activitate ar trebui sa va convinga mai mult decat vorbele mele.
Marius Cocarla (Arrow Int.)
AV-20-ul meu,are manerul manivelei din aluminiu strunjit,dupa ce am cumparat-o am vazut ca se comercializau,dupa un timp, doar cu manerul manivelei din lemn... 

Michael va recomanda Regulamentul forumului
Mara mai colaboraza si cu altcineva? N-ar trebui.
marius ce sa intelegem din asta? cum adica nu ar trebui sa colaboreze cu altcineva? am inteles ca mara este unic distribuitor in jud mures al produselor arrov.dar nu inteleg titulatura acordata,din simplul motiv ca mara nu serveste clientii din tg-mures.de ce oare? atunci stau si ma intreb DISTRIBUITOR CATRE CINE? ca a monopolizat produsele voastre. si uite asa se mai pierd niste banuti.,pentru ca comerciantii apeleaza la alte firme unde sunt serviti dupa toate regulile unui comert sanatos si benefic pentru ambele parti.,fara facilitati acordate unei firme (CAZUL MARA) doar pe criteriul ca este client vechi si are comenzi mari.dar situatia asta se poate schimba.
marius ce sa intelegem din asta? cum adica nu ar trebui sa colaboreze cu altcineva? am inteles ca mara este unic distribuitor in jud mures al produselor arrov.dar nu inteleg titulatura acordata,din simplul motiv ca mara nu serveste clientii din tg-mures.de ce oare? atunci stau si ma intreb DISTRIBUITOR CATRE CINE? ca a monopolizat produsele voastre. si uite asa se mai pierd niste banuti.,pentru ca comerciantii apeleaza la alte firme unde sunt serviti dupa toate regulile unui comert sanatos si benefic pentru ambele parti.,fara facilitati acordate unei firme (CAZUL MARA) doar pe criteriul ca este client vechi si are comenzi mari.dar situatia asta se poate schimba.
Mersi la toti care m-ati ajutat sa-mi fac o parere despre mulineta, o s-o cumpar.Am dat deja comanda.
Cat despre Mara, nu stiu;poate ca am gresit (si pt asta imi cer scuze) cand am zis ca colaboreaza cu altii,dar nu degeaba am pus 'si'-ul in paranteza,numai ca am uitat sa pun semnul intrebarii
.
La voblere ar trebui sa aiba mai multe culori,in rest nimic n-am de comentat.
Inca o data scuze.......si mersi...
Cat despre Mara, nu stiu;poate ca am gresit (si pt asta imi cer scuze) cand am zis ca colaboreaza cu altii,dar nu degeaba am pus 'si'-ul in paranteza,numai ca am uitat sa pun semnul intrebarii

La voblere ar trebui sa aiba mai multe culori,in rest nimic n-am de comentat.
Inca o data scuze.......si mersi...